Naslovnica / Napovedi in obvestila / Kul petki se avgusta in septembra nadaljujejo v Slovenia Eco Resortu v Godiču

Kul petki se avgusta in septembra nadaljujejo v Slovenia Eco Resortu v Godiču

V avgustu in septembru se Kul petki iz središča Kamnika selijo v Slovenia Eco Resort v Godiču, prvi izmed njih pa se bo, z akustičnim duom Bečo in Nejc ter izbrano kulinarično ponudbo, odvil že ta petek.

Priljubljeni KUL petki, ki so kamniška družabno-kulinarična stalnica že šesto leto zapored, se bodo letos potegnili vse do septembra, le s to spremembo, da se bodo v avgustu in septembru, ko Kamnik preplavi festivalsko vzdušje Kamfesta in Dnevov narodnih noš, iz velikokrat skorajda premajhnega parka Evropa pri železniški postaji v središču Kamnika, preselili na obrežje reke Kamniške Bistrice v Slovenia Eco Resort v Godiču.

Soorganizatorja KUL petkov, Zavod za turizem in šport Kamnik in Slovenia Eco Resort obljubljata, da boste lahko v idiličnem okolju ob svežini reke Kamniške Bistrice uživali ob »kul« pijači in hrani ter »kul« glasbi ves avgust in september.

S prostorom in parkirišči v Slovenia Eco Resortu bo v Godiču zagotovo manj težav, kot v središču Kamnika, prijetni glasbeno-kulinarični KUL petki pa bodo najbrž tudi odlična priložnost za preizkus nove, skorajda že povsem dokončane kolesarske oz. sprehajalne povezave med Kamnikom in Godičem ob reki Kamniški Bistrici.

Prvi KUL petek se bo v Slovenia Eko Resortu odvil že ta petek, 5. avgusta 2022, ko bosta za vesele viže poskrbel kranjski akustični dvojec Duo Bečo & Nesh, kot je na KUL petkih običajno, pa bo obiskovalcem na voljo tudi raznolika ponudba hrane in pijače, ki bo predstavljena na tradicionalnih Kul petek stojnicah.

Za pijačo bo poskrbljeno na stojnici s pivom, špricerji in sokovi ter  na Gin & Tonic in Aperol Spritz stojnici. Stojnice s hrano pa bodo ponujale mehiško hrano, Love2Bake Pizze z drožmi, MangoTree stojnica s tajsko hrano, cesarski praženec (Nada Bučar), vaflje (Bernarda Siljan s.p.),  na stojnici Slovenia Eco Resorta pa boste dobili slastne burgerje in bike hot dog-e.

Seveda bo poleg ponudbe na stojnicah možno uživati tudi v celotni ponudbi iz restavracije in lokala Slovenia Eco Resort.

Prvi avgustovski KUL petek v Slovenia Eco Resortu pa bo zgolj uvod v vesele avgustovske in septembrske petke, ki bodo še sledili, naj pa, kot zanimivost omenimo, da boste na njih, razen ob pokušanju različnih dobrot, lahko prisluhnili še DJ Markusu, ki bo poskrbel za disko pridih osemdesetih, dalmatinski klapi Jadranski Maistrali, Aniti Kralj, Nataši Nahtigal, klapi Stari grad ter zasedbo Japajade, ki jo povečini sestavljajo člani nekdaj zelo popularnega Kontrabanda.

Se vidimo v Slovenia Eco Resortu!