Naslovnica / NOVICE / Kavatropirci in Ognjeni muzikanti ogreli prednovoletni Glavni trg

Kavatropirci in Ognjeni muzikanti ogreli prednovoletni Glavni trg

Še enkrat gremo spat, nato pa bomo odštevali, da se staro leto izteče in nastopi novo. Da je čakanje na novo leto lažje, spanec pa krajši, sta sinoči na Glavnem trgu poskrbeli skupini Kvartopirci in Ognjeni muzikanti, ki sta popestrili kamniško prednovoletno dogajanje.

Na odru so najprej zapeli Kvartopirci, ki so v mrzel večer vdihnili tudi nekaj tople morske sape, nato pa oder prepustili Ognjenim muzikantom, da se je prek mestnih ulic znova razlegel zvok harmonike in narodno-zabavnih ritmov.

ognjeni-kvartopirci kamni nl 18

 

Na odru sta se skupini še enkrat zamenjali, razpoloženje pa je bilo vse do konca prav prijetno, tudi zaradi tega, ker se je pod odrom vendarle zbralo nekoliko več ljudi kot prve večere.

ognjeni-kvartopirci kamni nl 1

 

Dogajanje na Glavnem trgu se bo nocoj nadaljevalo z nastopom Nuše Derenda, ki se ji bodo na odru pridružili tudi gostje Jaka in Maks Dolinšek ter Loti in Ines, nocojšnji večer pa bo obarvan tudi dobrodelno, saj bo sklenjena tudi akcija zbiranja hrane za kamniške otroke v sklopu Anine zvezdice.

Razen tega, pa se bosta tudi nocoj, ob 17. in 18. uri, odvili še dve predstavi Snežne kraljice, ki bo, spričo velikega zanimanja, ponovljena tudi na silvestrski večer, ki se bo prelevil v novoletno rajanje z ansamblom Domačini.

Fotografije: Matic Maček