Naslovnica / NOVICE / Letošnje »Jadranje za jutri« se je zaključilo

Letošnje »Jadranje za jutri« se je zaključilo

Vsega lepega je enkrat konec in tako se je včeraj izteklo tudi letošnje Jadranje za jutri, ki je razveselilo in na morje popeljalo 38 otrok s posebnimi potrebami.

jadranje za jutri 2016 dan 3 31

Tudi zadnje jutro nas je zbudilo sonce. Po zajtrku ni bilo morske učne ure, ampak ura za pakiranje in izkrcavanje. Nekaterim je bilo prav, drugim pa žal. Prav, ker ni bilo pouka, žal, ker bi z največjim veseljem ostali še kak dan.

jadranje za jutri 2016 - 4 5

Udeleženci so se še zadnjič zbrali na pomolu pred jadrnicami, ki pa je bil danes kraj slovesa. Prisrčno slovo smo sklenili z željami, da se naslednje leto vsekakor spet vidimo.

jadranje za jutri 2016 - 4 8

Po slovesu so se mladi udeleženci in njihovi spremljevalci odpeljali po svojih poteh.

Kaj dodati?

Naša dejanja, ki jih ne motivirajo ozki sebični interesi, temveč naše zanimanje za druge, pravzaprav koristijo nam samim. Osmislijo naše življenje. To lahko povemo iz prve roke.

jadranje za jutri 2016 - 4 4

Ob podpori sponzorjev in donatorjev smo se kot vedno doslej po svojih najboljših močeh trudili polepšati dneve tem posebnim otrokom, ki se jim nikoli ne da dovolj pomagati. Po štirih dneh druženja in skupnih doživetij smo se spet lahko na lastne oči prepričali, da smo zanje naredili nekaj res dobrega in lepega, kar bodo pomnili vse življenje.

jadranje za jutri 2016 - 4 7

V imenu vseh udeležencev letošnjega projekta se iskreno zahvaljujemo vsem sponzorjem in donatorjem za njihovo podporo. Še posebej sponzorjem jadrnic: Gostilna pri Planinskem orlu Stahovica, Plinovodi Ljubljana in Inotherm Dolenja vas ter sponzorjem projekta: Team Trade d.o.o. Kamnik, InterCom Celje, Eles Ljubljana, Energetika Ljubljana, Adriatic Slovenica Ljubljana in Implantološki center Kranj.

Vsem, tudi v imenu otrok, najlepša hvala!

 

Športno društvo SAPPA