Naslovnica / ŠPORT / Miha Uršič v letošnji sezoni blesti na državnih prvenstvih

Miha Uršič v letošnji sezoni blesti na državnih prvenstvih

December je šele na polovici, kegljaški uspehi kamniških mladih kegljačev in kegljačic pa se kar vrstijo. Eden glavnih akterjev letošnjih državnih prvenstev je definitivno Miha Uršič, ki letos kar blesti, po tem ko je že pred približno mesecem dni osvojil bronasto medaljo na kadetskem državnem prvenstvu v kombinaciji.

Miha je v paru s kadetinjo Auroro Pekošak iz KK Celje letos popolnoma navdušil, saj je odlična kemija sodelovanja med Auroro in Mihom pripeljala do dveh izjemnih uspehov, saj sta postala Državna kadetska podprvaka v konkurenci mešanih dvojic. Pretekli vikend sta svoj uspeh še nadgradila in postala Državna mladinska prvaka v konkurenci mešanih dvojic.

 

Na mladinskem državnem prenstvu mešanih dvojic je za dodaten uspeh poskrbela tudi mladinka Klara Koprivec, ki je v paru s Koprčanom Kragelj Gašperjem osvojila odlično 3. mesto.

Mihov in Klarin uspeh so na mladinskem prvenstvu dopolnili tudi  Tea Repnik v paru z Mariborčanom Anejem Kranjcem z osvojenim 5. mestom ter Tamara Pevec in Gregor Poljanšek z osvojenim 7. mestom.

Peter Jantol

X