Naslovnica / Črna kronika / Motorist se je v nesreči huje poškodoval

Motorist se je v nesreči huje poškodoval

V včerajšnji prometni nesreči je 29-letni motorist, ki mu je 62-letni voznik zaprl pot, utrpel hude telesne poškodbe.

Že včeraj zvečer smo poročali o hudi prometni nesreči, do katere je včeraj zvečer prišlo na regionalni cesti Kamnik – Mengeš, kot pa so nam danes zjutraj sporočili s Policijske uprave Ljubljana, so bili policisti o prometni nesreči obveščeni okrog 21.25.

nesreca motor-bmw men 1

V prometni nesreči sta bila udeležena voznik osebnega avtomobila in motorist, ki je pri tem zadobil hude telesne poškodbe, v nesreči pa naj bi nastalo tudi za približno 7.000 evrov materialne škode.

Z ogledom kraja prometne nesreče in zbranimi obvestili so policisti ugotovili, da je 62-letni voznik osebnega vozila znamke BMW vozil po regionalni cesti izven naselja Mengeš in v križišču z lokalno cesto Nožice – Topole zavijal levo, pri tem pa zaprl pot 29-letnemu motoristu, ki je z motornim kolesom znamke Honda takrat pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

nesreca motor-bmw men 13

 

Kljub temu, da se je motorist umikal desno je med njima prišlo do precej močnega trčenja. Hudo poškodovanega motorista so reševalci NMP Domžale odpeljali v UKC Ljubljana, policisti pa bodo o ugotovitvah obvestili tudi pristojno tožilstvo.

nesreca motor-bmw men 15

 

Ob nesreči so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so kraj nezgode zavarovali in razsvetlili, odklopili akumulator in do prihoda reševalcev poškodovanemu motoristu nudili prvo pomoč.