Naslovnica / Napovedi in obvestila / Možnost zaposlitve: V Leskovačkem žaru Kordun zaposlimo mojstra oz. mojstrico žara

Možnost zaposlitve: V Leskovačkem žaru Kordun zaposlimo mojstra oz. mojstrico žara

Luštna družba, nad žerjavico lesnega oglja omamno cvrčijo čevapčiči, ražnjiči, pleskavice in druge dobrote, ob topli lepinji se topi kajmak, v siju žara se počasi vrti jagnje ali odojek, sliši se žvenket steklenic in šum odpirajočega se piva, vesel ščebet pogovora in cmokanje zadovoljnih jedcev, zgovorne in simpatične sodelavke ter vedno dobrovoljen in nikdar siten šef ter dobro plačilo…

Zaradi povečanega obsega dela v Leskovačkem žaru Kordun na kamniški obvoznici zaposlimo kuharja/kuharico oz. mojstra/mojstrico žara, ki mu je peka raznovrstnih dobrot v veselje in užitek.

 

Od kandidata oz. kandidatke pričakujemo izkušnje s peko jedi na žaru, zanesljivost, veselje do dela, osebno urejenost, komunikativnost, vsaj nekaj dobre volje ter smisel za red in čistočo.

Nudimo dinamično delo v družabnem kolektivu ter redno in stimulativno plačilo z začetno urno postavko 7€ na uro.

Kandidate oz. kandidatke, ki bi se želeli pridružiti kolektivu Leskovačkega žara Kordun, vabimo, da nam ne e-mail: leskovackizarkordun@gmail.com pošljete kratek življenjepis z opisom vaših znanj in dosedanjih izkušenj, oziroma, da se osebno zglasite v naši okrepčevalnici na Perovem (ob kamniški obvoznici).

Okrepčevalnica Leskovački žar KORDUN
Mladen Bućan, s.p.
Perovo 27, 1241 Kamnik

Spletna stran: www.kordun.si
Facebook: www.facebook.com/kordunzar

Naročila in dostava: 070 376 373
E-mail: leskovackizarkordun@gmail.comX