Naslovnica / NOVICE / Na GSŠRM kar 17 zlatih maturantov
Zlata maturantka Zala Cerar s tajnico ŠMK in vodstvom šole.

Na GSŠRM kar 17 zlatih maturantov

Konec poletja se na kamniški GIMNAZIJI IN SREDNJI ŠOLI RUDOLFA MAISTRA veselijo štirih novih zlatih maturantov, med njimi je tudi zlata maturantka poklicne mature na enoti IZOBRAŽEVANJA ODRASLIH

Poletje je bilo izredno uspešno za dijake in udeležence izobraževanja odraslih GSŠRM Kamnik, ki so svoje izobraževanje zaključevali z maturo in poklicno maturo. Pa kaj uspešno, bilo je naravnost zlato!

Zlati maturantje splošne mature 2017: (z leve) Nika Boštic, Urban Ogrinec, Gašper Tonin, Tadej Medved (diamantni maturant), Ivana Davidović in Eva Klopčar.

Štirim zlatim maturantov splošne mature sta se pridružili še dve; gimnazijki Ivana Davidović in Eva Klopčar sta po upravičenem ugovoru na pridobljeno oceno v spomladanske izpitnem roku prejeli nova spričevala s še boljšim uspehom in številom točk, s tem pa postali zlati maturantki.

Bera zlatih maturantov poklicne mature je bila velika že po spomladanskem izpitnem roku, po opravljanju mature konec poletja, pa sta se jima pridružili še dve. To sta dijakinja Dijana Jeglič in udeleženka izobraževanja odraslih Zala Cerar.

 

Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik je tako letos dosegla svoj rekord, to je kar 17 zlatih maturantov, od tega 11 poklicne in 6 splošne mature. Res zavidljiv uspeh, imena zlatih dijakov na spominskih ploščicah pa bodo še povečala sijaj stene odličnih ob vhodu v šolo ter spodbudila mlajše, da bodo uspehom v čim večjem  številu sledili še sami.

Zlati maturantje splošne mature s tajnico ŠMK, razredničarkama in vodstvom šole.

GSŠRM PRESS