Naslovnica / Črna kronika / Na Klancu je umrla voznica
Foto: PGD Moste pri Komendi

Na Klancu je umrla voznica

Smrti 78-letne voznice, ki je, kljub oživljanju umrla v prometni nesreči na Klancu, so najverjetneje botrovale zdravstvene težave.

Včeraj popoldne, okoli 18.30, je na lokalni cesti v naselju Klanec pri Komendi prišlo do prometne nesreče, v kateri je življenje izgubila 78-letna voznica.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je do nesreče prišlo, ko je 78-letna voznica vozila osebni avtomobil po lokalni cesti v naselju Klanec, in sicer iz smeri Lahovč proti Komendi, pri čemer je na začetku naselja, po vsej verjetnosti zaradi zdravstvenih težav, z vozilom zapeljala izven vozišča na travnik ter s sprednjo stranjo vozila trčila v skladovnico drv.

Voznica je, kljub pomoči in oživljanju reševalne ekipe NMP Kamnik, umrla na kraju nesreče, policisti pa še nadaljujejo z ugotavljanjem vseh okoliščin nesreče.

Na prizorišču nesreče so posredovali tudi gasilci PGD Moste in Kamnik, ki so zavarovali in razsvetlili kraj dogodka, nudili pomoč reševalni ekipi in policiji, usmerjali promet, nato pa izvlekli vozilo nazaj na cesto in počistili mesto nezgode.