Naslovnica / NOVICE / Na Veliki planini zapadlo že več kot 20 cm snega

Na Veliki planini zapadlo že več kot 20 cm snega

Na Veliki planini smo se danes zbudili v zasneženo jutro. Zapadlo je nekaj več kot 20 cm snega, planina pa je končno dobila pravljično, zimsko podobo kot se za mesec januar spodobi. 

Velika planina se je odela v belo zimsko odejo, trenutno je zapadlo že nekaj več kot 20 centimetrov snega. Nadejamo se, da bomo kaj kmalu lahko uredili proge, pognali naprave, odprli otroški zimski park ter pričeli z urejanjem tekaških prog.

 

Pričetek smučarske in sankaške sezone bomo objavili na naši spletni strani www.velikaplanina.si.

Obiščite Veliko planino, kjer vas čaka zimska pravljica, kepanje in prvi letošnji snežak! Nihalka in sedežnica obratujeta!

Vabljeni!

Katere aktivnosti in novosti nas letošnjo zimo čakajo na Veliki planini? 

Ravno zaradi svojega terena je Velika planina že nekaj let poznana kot priljubljeno družinsko smučišče v bližini Ljubljane. Vsakdo lahko najde nekaj zase – od zahtevnejših pa do tistih, ki so se smučanja šele lotili. Poleg tega smo poskrbeli za ugodne cene smučarskih vozovnic, predvsem ugodne so družinske vozovnice, saj 2 odrasla ter do 4 otroci lahko smučajo za le 48 EUR.

Številni že težko pričakujejo odprtje sankaške proge. Kar 2,5-kilometra dolga razsvetljena proga poteka od gostišča Zeleni rob do spodnje postaje sedežnice in je primerna tako za mlajše kot starejše ljubitelje zimskih športov.

Letos bomo na Veliki planini še dodatno poskrbeli za zabavo in aktivnosti otrok. Odprli bomo otroški zimski park, kjer bo na voljo otroški poligon za prve smučarske zavoje, za spuste s snežnimi tubami, tam bodo mogočni igluji in druge zabavne in poučne aktivnosti. Uporaba otroškega parka bo brezplačna!

Na vrsto bodo prišli tudi tekači!

Z letošnjo zimsko sezono bomo ponovno začeli urejati in pripravljati tekaške proge, ki bodo potekale od gostišča Zeleni rob do pastirskega naselja ter vse do Male planine. Uporaba tekaških prog bo brezplačna, skupaj pa bo na voljo okoli 10 kilometrov prog.

Subvencionirane vozovnice za kamniške osnovnošolce so na voljo!

Na voljo so subvencionirane vozovnice za šoloobvezne otroke s stalnim bivališčem v občini Kamnik ter varovance Varstveno delovnega centra Sožitje Kamnik. Subvencija v višini 40 % velja na smučarske vozovnice, dnevne vozovnice ter nočno sankanje.

Številne ugodnosti za naše obiskovalce!

Ob vsakem nakupu vozovnic vam vrnemo del plačila v obliki kupona ugodnosti, ki ga lahko koristite v gostišču Zeleni rob ter okrepčevalnici Skodla. Spremljajte začetek zimske sezone na Veliki planini, saj vas čaka še več ugodnosti.

Na vseh prodajnih mestih družbe Velika planina, d. o. o., se lahko včlanite v klub Vel’ka ugodnost ter ste tako vse leto deležni številnih popustov, pridobite pa lahko tudi brezplačne vozovnice. Članstvo je za vse popolnoma brezplačno!

Vabljeni na Veliko planino!