Naslovnica / Črna kronika / S hiše v centru mesta na vozilo padel omet

S hiše v centru mesta na vozilo padel omet

Kamniški policisti so imeli prejšnji teden znova obilo dela, saj so obravnavali več poskusov vlomov, nekaj prometnih nesreč, krajo zastav s spomenika v Golicah, spletno zlorabo bančnega računa ter tudi poškodbo avtomobila, ki jo je v centru mesta povzročil omet, ki je odpadel iz dotrajane stavbe. Je pa policiste obiskala tudi poštena najditeljica, ki je na policijsko postajo prinesla mobilni telefon, ki ga je našla na ulici Matije Blejca.

Kronika policijske postaje Kamnik (od 2. do 8. maja 2016)

POSKUS VLOMA V TRGOVINO V KAMNIKU
03.05.2016 – PP Kamnik je bila obveščena o vlomu v trgovino v naselju Kamnik. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec z orodjem na vzvod poskušal odpreti vrata v trgovino, kar pa mu ni uspelo in je od dejanja odstopil. S poskusom vloma je vseeno napravil za okrog 1500 evrov škode, policisti pa bodo nadaljevali z zbiranjem obvestil in podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA V NOŽICAH
03.05.2016 – Kamniški policisti so v naselju Nožice obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti med dvema udeležencema z osebnimi vozili. Nihče izmed udeležencev ni bil telesno poškodovan in pod vplivom alkohola, v nesreči pa je nastala zgolj materialna škoda v višini kakih 3000 eurov. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

S SPOMENIKA V GOLICAH UKRADLI ZASTAVE
03.05.2016 – Občan je policiste obvestil, da je v Golicah, v neposredni bližini bencinskega servisa, ukradel zastave. Policisti so ugotovili, da so neznanci iz tamkajšnjega spominskega obeležja, iz drogov odtujili tri zastave, in sicer: Evropsko zastavo, zastavo Republike Slovenije in zastavo Občine Kamnik skupaj z vrvmi. S krajo so povzročili za približno 300 evrov škode, policisti pa bodo nadaljevali z zbiranjem obvestil in na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

SPLETNA ZLORABA BANČNEGA RAČUNA
04.05.2016 – Na policijsko postajo se je zglasil občan, ki je policistom prijavil, da je nekdo zlorabil njegov bančni račun. Ugotovljeno, da je neznanec na škodo oškodovanca preko interneta iz bančnega računa opravil 12 transakcij iz tujine v višini 1.030,71 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA NA KOVINARSKI PRI MERCATORJU
04.05.2016 – Na parkirišču Mercator centra na Kovinarski cesti so policisti obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika z vozilom med dvema udeležencema z osebnimi vozili. Na kraju ni bil nihče telesno poškodovan in pod vplivom alkohola. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

NA PARKIRANO VOZILO PADEL OMET
04.05.2016 – Policisti so bili obveščeni o poškodovanju vozila na Kolodvorski ulici v Kamniku. Ugotovljeno je bilo, da je imel oškodovanec svoje vozilo parkirano na omenjenem naslovu, ko je zaradi dotrajanosti stavbe na vozilo padel omet in ga poškodoval. Na kraj je bil poklican dežurni delavec komunalnega podjetja Kamnik, ki je parkirišče primerno zavaroval. Na vozilu je nastalo za kakih 1000 eurov škode, policisti pa so o dogodku naredili uradni zaznamek.

TATVINA KOLESA Z MOTORJEM PRI ZDRAVSTVENEM DOMU
05.05.2016 – Na PP Kamnik se je zglasil oškodovanec in prijavil tatvino kolesa z motorjem, ki mu ga je neznani storilec ukradel med 7.30 in 13.30 uro iz parkirnega prostora pri Zdravstvenem domu v Kamniku. Gre za zaklenjeno kolo z motorjem znamke Tomos, tip automatic, NN številk motorja, temno modre barve..Nastala je materialna škoda za okoli  200 eurov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TRIJE NEZNANCI VLOMILI V PROSTORE PODJETJA
05.05.2016 – Policisti so bili obveščeni o vlomu v podjetje v Kamniku. Na kraju ugotovljeno, da so trije neznani storilci v temnih oblačilih ob 23.24 uri, ko se je sprožil alarm podjetja SINTAL, na vzvod vlomili skozi troje vrat podjetja, kjer sicer niso ničesar ukradli, vseeno pa so z vlomom povzročili za kakih 500 evrov materialne škode. Policisti bodo nadaljevali z zbiranjem obvestil in podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

POŠTENA NAJDITELJICA MOBILNEGA TELEFONA
06.05.2016 – Na policijski postaji v Kamniku se je zglasila občanka in prinesla najden mobilni telefon znamke Samsung 4S, model GT 19505, črne barve z rjavim ovitkom, z IMEI št. 358661056595876, ki ga je našla 4.5.16 na Ulici Matije Blejca v Kamniku. Policisti so napisali zapisnik o najdenih stvareh, mobilni telefon, ki čaka, da ga lastnik oz. lastnica pride iskat, pa se nahaja na policijski postaji Kamnik.

V NEVLJAH UKRADLI REGISTRSKE TABLICE
06.05.2016 – Policisti so prejeli prijavo kaznivega dejanja tatvine registrskih tablic. Ugotovili so, da je neznani storilec preko noči iz parkiranega vozila znamke VW Polo, ki je bil parkiran na parkirišču trgovine Tuš v Nevljah odtujil obe reg. tablice. Nastala je materialna škoda v višini kakih 40 eurov.  Napisana bo kazenska ovadba.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
07.05.2016 – Policisti so v naselju Kamnik obravnavali prometno nesrečo s pobegom, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika z vozilom med dvema udeležencema z osebnimi vozili. Povzročitelj prometne nesreče je s kraja odpeljal in drugi udeleženki ni nudil svojih podatkov. Nastala je materialna škoda za okoli 100 eurov. Povzročitelju prometne nesreče, ki so ga policisti izsledili naknadno z raziskovanjem in razgovori, je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve