Naslovnica / ŠPORT / Namiznoteniška tekma NTK Kamnik : NTK Trnava

Namiznoteniška tekma NTK Kamnik : NTK Trnava

Tekma med ekipo Namiznoteniškega kluba Kamnik in gostov iz Štajerske Trnave je potekala v polni dvorani OŠ Marije Vere v nedeljo 13.oktobra. Zmagala je domača ekipa z izidom 25:18 , toda dosti težje, kot to rezultat govori. Veliko dvobojev je odločenih tesno z dvema točkama razlike, kar je sicer ugodno vplivalo na vzdušje in na zanimivost za navijače.

Trener Boris Hribar je tokrat v ogenj poslal močno pomlajeno zasedbo. Odlično so se izkazali mladi: Janez Popelar, Tea Brletič, Matej Močnik in Andrej Pasičnik. Dosegali so lepe točke, zmage in so celo odločili skupnega zmagovalca. Standardno dobre partije so odigrali: Matjaž Mikuš, Marko Osolnik, brata Tadej in Tomaž Zelič, Edo Osenk in Krešo Kiršner. Nekaj dodane vrednosti in nadpovprečno dobro sta svoje dvoboje odigrala Franc Sitar in  Mitja Mali.

Hribar nam je na koncu tekme v kratkem povedal: “Ob odsotnosti nekaterih najboljših igralcev je test pred sezono v tej prijateljski tekmi opravljen zelo uspešno. Zadovoljen sem s pristopom z resnostjo in z napredkom igralcev. Formo moramo še izboljšati do prvih uradnih tekmovanj, ki sledijo od novembra dalje”.

Naslednja prijateljska namiznoteniška tekma med NTK Kamnik in NTK Medvode bo na sporedu v OŠ Marije Vere v nedeljo, 20. oktobra z začetkom ob 10:00 uri.

Zapisal: Željko Đurić, NTK Kamnik

X