Naslovnica / Črna kronika / Nesreča v Komendi: Vozil naj bi poškodovani 18-letnik

Nesreča v Komendi: Vozil naj bi poškodovani 18-letnik

Policijska preiskava tragične prometne nesreče v Komendi je pokazala, da naj bi v času nesreče vozil 18-letnik, ki je bil v nesreči tudi sam hudo telesno poškodovan.

Kot smo poročali že v jutranjih urah, se je ponoči v Komendi na Glavarjevi cesti zgodila huda prometna nesreča, v kateri je življenje tragično izgubil 18-letni mladenič. Voznik osebnega vozila Peugeot 307, v katerem so se nahajale tri osebe, je v levem ovinku, domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, izgubil nadzor nad vozilom ter zapeljal na bankino, pri čemer je vozilo obrnilo in treščilo v betonsko ograjo, od katere se je odbilo nazaj na vozišče. Med trčenjem sta dve osebi, obe stari 18 let, padli iz vozila in obležali na vozišču. Eden izmed obeh 18-letnikov, je podlegel hudim poškodbam, drugi pa je bil težje telesno poškodovan, medtem ko je tretji, 20-letni sopotnik, utrpel lažje telesne poškodbe.

 

Kot so pred nekaj trenutki sporočili iz Policijske uprave Ljubljana, so policisti, ki so preiskovali tudi kdo je v trenutku nesreče upravljal z vozilom, po do sedaj zbranih obvestilih ugotovili, da naj bi bil voznik osebnega vozila Peugeot 307 18-letnik, ki je v nesreči utrpel hude telesne poškodbe.

S Policijske uprave so še sporočili, da policisti še vedno nadaljujejo s preiskavo in zbiranjem obvestil, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno tožilstvo.

Fotografije: PGD Moste