Naslovnica / ZANIMIVOSTI / Neznani leteči predmeti nad Kamnikom

Neznani leteči predmeti nad Kamnikom

Občani in občanke, ki so včeraj zvečer na nočnem nebu nad Kamnikom opazili nenavadno dogajanje, se sprašujejo, kaj je preletelo Kamnik?

Veraj zvečer so nekateri prebivalci Kamnika na nočnem nebu opazovali precej nenavadno dogajanje, ki jim še danes  sproža številna ugibanja in buri domišljijo.

Ena izmed občank, ki je uspela s telefonom posneti tudi nekaj fotografij, je dogajanje opisala z besedami: “Vozila sem se proti križišču železnice in ceste na Kranjski cesti. Ko sem bila mimo odcepa za Podgorje, sem v zraku zagledala svetleče premikajoče predmete, ki so leteli od cerkve v Podgorju proti Staremu gradu.

Videla in gledala jih je tudi gospa, ki je stala na pločniku pred proga. Sama sem se zapeljala do parkirišča pri Media domu, kjer sem parkirala in jih šla fotografirat. Bilo jih je kakih deset, ne vem točno, ker jih nisem štela.

Svetleči predmeti v zraku so izgledali kot nekakšne žareče krogle, ki so se dokaj hitro premikale. Bile so v skupinah po dva ali tri.

Kmalu na tem se je na Murnovi pojavil čuden vonj, žal pa razen mene tam v tistem trenutku ni bilo nikogar. Ker so imeli večer prej v bližini podgorske ceste ognjemet, sem razmišljala, če so znova kako ušpičili.”

 

Občanka, ki je vse skupaj opazovala in uspela tudi fotografirati, se še danes sprašuje, kaj neki so bili omenjenene svetleče krogle oz. neznani predmeti, ki so leteli nad Kamnikom.

V želji, da bi skrivnostni pojav razrešili, smo za informacijo zaprosili tudi kontrolo zračnega prometa, vendar njihovega odgovora zaenkrat še nismo prejeli, tako da skrivnostni pojav na kamniškem nebu zaenkrat ostaja še nerazrešen.

Če je morda sinočnji pojav neznanih letečih predmetov nad Kamnikom morda opazil še kdo, pa naj se javi in nam zaupa svojo izkušnjo.