Naslovnica / Črna kronika / Neznani »stric z bomboni« v Kamniku nadleguje otroke

Neznani »stric z bomboni« v Kamniku nadleguje otroke

Na nas se je obrnila mama dveh punčk, ki ju je, kar trikrat v enem tednu ter vpričo njune babice, nagovoril starejši moški sive brade in las ter jima ponujal bombone. Po besedah zaskrbljene mame jih je dvakrat nagovoril peš, tretjič pa naj bi počasi vozil za njimi.

V svojem sporočilu je zaskrbljena mama zapisala:

»V Kamniku je trikrat v enem tednu starejši moški pristopil k mojima punčkama in moji mami ter ponujal bombone. Ko ga je babi zavrnila tudi tretjič , da ne smeta jemati bombonov od tujcev in da tudi starši tega ne dovolimo, je jezno odvrnil “čudni starši ” in jezno odpeljal. Dvakrat jih je ogovoril peš (pred šolo in na Šutni), tretjič pa je počasi vozil za njimi pri trgovini Spar. Moški je star 50+ ima sivo brado in lase lase ter  nosi očala. Avto je srebrne barve (babi si žal ni zapomnila registerske številke.)«

O dogodku je zaskrbljena mama obvestila tudi učiteljico v šolo, nekatere starše ter policiste PP Kamnik, obenem pa starše pozvala, da naj bodo pozorni in naj pazijo na svoje otroke, opozorilo pa objavila tudi na družabnih omrežjih.