Naslovnica / NOVICE / Ni meja za dobroto: Predana donacija Term Snovik in Zarje Kovis

Ni meja za dobroto: Predana donacija Term Snovik in Zarje Kovis

Družba Terme Snovik – Kamnik je skupaj z matično družbo Zarja Kovis d.o.o., poslovno leto 2020 zaključila dobrodelno. Namesto za novoletne voščilnice so sredstva v skupni višini 500 € tudi tokrat nakazali za dober namen. Ker sta obe družbi močno vpeti v lokalno okolje, v katerem delujeta, sta se priključili dobrodelni akciji Območnega združevanja Rdeči križ Kamnik za domačina Mitjo Zabavnika iz Šmartnega v Tuhinju. Sredstva bodo porabljena za Mitjevo rehabilitacijo po srčnem zastoju.

Donacijo so dopolnili tudi s prejetimi prostovoljnimi prispevki v akciji »Darila gozda vašemu domu« za okrasne smrečice. V decembru je akcija namreč potekala v sklopu Zavoda za gozdove Slovenije, ki pridobivanje okrasnih drevesc iz slovenskih  gozdov usmerja na način, ki je prijazen do gozda in narave. Zanimanje za akcijo je bilo nadvse veliko, podarjenih je bilo 17 okrasnih drevesc. Zahvala gre vsem, ki ste sprejeli darilo gozda in s svojim prispevkom dodali svoj delček pomoči za Mitjo Zabavnika. V akciji »Darila gozda vašemu domu« je bilo zbranih še dodatnih 413 €. Dobrosrčno voščilo ob novem letu in pozitivne misli pri okrevanju ter celotna sredstva, zbrana iz prispevkov, je nadvse hvaležni družini predala Jožica Hribar, predstavnica obeh družb.

Vsakdo se lahko znajde v podobni situaciji, zato je zavedanje, da Mitja v trenutni težki situaciji ni sam, da smo v mislih z njim na težki poti rehabilitacije, še toliko bolj pomembno.

Dobrota in nebo ne poznata meja in mavrica naj vsakomur pokaže upanje. Družbi se iz srca zahvaljujeta vsem, ki se jih je akcija dotaknila in vsem, ki ste jo sooblikovali, največja zahvala pa bo uspešna Mitjeva rehabilitacija.

Foto in besedilo: Terme Snovik