Naslovnica / NOVICE / Nova številka motniškega občasnika Naš utrip

Nova številka motniškega občasnika Naš utrip

Člani društva Utrip pod domačo lipo iz Motnika so se zbrali na svojem rednem občnem zboru, na katerem so prejeli tudi novo, že šesto številko njihovega občasnika Naš utrip.

To soboto, 21. januarja 2017, smo se ob 14.00 uri zbrali člani društva Utrip pri Flegarju na letnem občnem zboru. Po otvoritvenem pozdravu predsednice Ančke Podbevšek je bil za vodenje zbora izvoljeni gospod Valentin Zabavnik, predlagana sta bila tudi dva overovatelja zapisnika.

Naš utrip št. 6 – 2017 (za prenos in ogled kliknite na fotografijo)

Sprejet je bil dnevni red, sledila so poročila tajnika, blagajnika, nadzornega odbora in disciplinske komisije. Po razpravi o poročilih in glasovanju so bila vsa poročila sprejeta. Nato je predsednica društva predstavila program za leto 2017, nekaj predlogov so podali tudi nekateri prisotni člani.

Ob razpravi o organiziranih društvenih dogodkih, je bilo poudarjeno, kako važno se je udeleževati vseh napovedanih in organiziranih dogodkov, saj smo v preteklem letu videli prelepe stvari, kraje in doživeli veliko zanimivega. Vabljeni zato ponovno vsi člani in vsi ljudje dobre volje, da se nam pridružite.

Pod točko razno se je razprava še bolj razvnela, po zaključku pa je za pogostitev poskrbela gospa Betka Piskar in trije prijatelji iz Tunjic, gospodje Tine, Janez in Tone, ki so po vrnitvi z obiska pri sv. Ani v Slovenskih goricah prispevali dobrote k obloženi mizi. V veseli družbi smo se dobro nasmejali in tudi lepo zapeli.

Besedilo in fotografije: Marina Drolc

 

Arhiv vseh številk občasnika podeželskega društva Utrip pod domačo lipo – Naš utrip
(glasilo si lahko prenesete s klikom na sliko)

 

nas utrip1

Naš utrip št. 1 – 2012

Naš utrip št. 2 - 2013

Naš utrip št. 2 – 2013

Naš utrip št. 3 - 2014

Naš utrip št. 3 – 2014

Naš utrip št. 4 - 2015

Naš utrip št. 4 – 2015

Naš utrip št. 5 - 2016

Naš utrip št. 5 – 2016

Naš utrip št. 6 - 2017

Naš utrip št. 6 – 2017