Naslovnica / NOVICE / Novosti iz KKS Kamnik: Preurejena programska shema in nižje cene paketov mobilne telefonije

Novosti iz KKS Kamnik: Preurejena programska shema in nižje cene paketov mobilne telefonije

Kamniški ponudnik telekomunikacijskih storitev KKS Kamnik je s preureditvijo programske sheme televizijskih programov zmanjšal težave uporabnikov, obenem pa ponudil tudi nižje cene paketov mobilne telefonije, mogoč pa je tudi ogled zamujenih televizijskih vsebin z zamikom.

Preurejena programska shema

Konec težav s programi ob samodejnih posodobitvah novejših televizorjev.

V Zavodu KKS Kamnik so v začetku meseca junija preuredili programsko shemo, tako da so vsem vključenim programom dodelili stalno programsko mesto. S tem so določili vrstni red programov kakršen bi moral biti pri naročnikih doma po vsaki samodejni posodobitvi najnovejših televizorjev.

S tem dejanjem želijo preprečiti težave svojih naročnikov in marsikatero izgubo programov potem, ko novejši oz. t.i. pametni televizorji samodejno opravljajo posodobitve.

 

Podrobno shemo TV programov v omrežju KKS Kamnik si lahko ogledate tudi na spletni strani KKS oz. povezavi: http://www.kks-kamnik.si/televizija/programska-shema/

Nižje cene paketov mobilne telefonije

Pred nedavnim so v KKS Kamnik postali tudi ponudnik storitev mobilne telefonije, v začetku tega meseca pa so znižali cene mobilnih paketov ter povečali prenos mobilnih podatkov.

V juniju so v KKS Kamnik znižali cene mobilnim paketom ter povečali nekatere kvote prenosa podatkov.

OSNOVNI paket je namesto 9,90€ sedaj 7,90€/mesec, PREMIUM pa namesto 24,90€ sedaj 19,90€. Hkrati smo Premium paketu povečali prenos mobilnih podatkov iz 10 GB na 20 GB.

Zakupljene količine lahko od 15. Junija 2017, skladno z EU uredbo, koristite enako kot doma.

Več podrobnosti o ponudbi storitev mobilne telefonije KKS Kamnik si lahko ogledate na povezavi: http://www.kks-kamnik.si/mobilna-telefonija/paketi/

Ogled programskih vsebin z zamikom

Trenutno je naročnikom digitalne televizije Zavoda KKS Kamnik omogočeno spremljanje vsebin z zamikom preko spletne aplikacije Predvajaj.si. Zainteresirani naročniki morajo za dostop pridobiti geslo in uporabniško ime s prijavo preko maila info@kks-kamnik.si ali s klicem na telefonske številke Zavoda KKS Kamnik.

Aplikacija je pripravljena za Android in Apple iOS (telefoni, tablice, PC, tv sprejemniki z Android sistemom). Na voljo je v vseh slovenskih fiksnih in mobilnih omrežjih ter preko spletnega portala (www.predvajaj.si).

Aplikacija je dostopna preko Google Play in na Apple Store, preko web vmesnika pa preko spletne strani www.predvajaj.si, kjer se mora uporabnik ob prvem obisku registrirati.