Naslovnica / NOVICE / Nujno obvestilo za vse razočarane kamniške voznice in voznike

Nujno obvestilo za vse razočarane kamniške voznice in voznike

Vse voznice in voznice, še posebej tiste, ki se radi prehitro vozite po kamniških cestah, z globoko žalostjo obveščamo, da kamniški občinski redarji, tako kot aprila, tudi v mesecu maju ne bodo izvajali meritev hitrosti.
Začasna ukinitev meritev hitrosti na kamniških cestah naj bi bila, po neuradnih informacijah iz krogov in trikotnikov blizu vladnih virov, povezana z novim koronavirusom, predvsem pa posledica dolgih čakalnih frst pri frizerjih in v kozmetičnih salonih. Razumevajoče lokalne oblasti so, spričo trenutnih razmer, ko ste lahko prej na vrsti pri zobozdravniku, kot pri frizerju, namreč mnenja, da bi utegnile fotografije prehitrih voznic z neurejeno frizuro, narastkom ali zaraščenih voznikov, negativno vplivati na padec morale in javno razpoloženje v občini.
Zato vas, kljub temu, da razumemo vaše neizmerno razočaranje, lepo prosimo, da svoje ogorčenje, v upanju, da se občinski radar čim prej znova vrne na kamniške ceste in ulice, protestno izrazite zgolj z doslednim upoštevanjem cestno prometnih predpisov, vožnjo v treznem stanju ter po predpisanih omejitvah.
V kolikor ste morda v mesecu maju že v naprej načrtovali prehitro vožnjo, pa lahko znesek predpisane kazni, na račun občinskega proračuna, nakažete kot prostovoljno donacijo za krpanje lukenj v občinskih cestah.
Pa srečno pot!

 

 

X