Naslovnica / ŠPORT / Občinsko prvenstvo v namiznem tenisu

Občinsko prvenstvo v namiznem tenisu

81 igralk in igralcev se je udeležilo prvenstva osnovnih šol občin Kamnika in Komende v namiznem tenisu. Prvenstvo je potekalo na osmih mizah v telovadnici OŠ Marije Vere v sredo 13.2.2019.

Tekmovali so v petih posameznih in v ekipni kategoriji. Videni so kvalitetni in borbeni dvoboji. Za zelenimi mizami so se odvijale drame in preobrati, uspehi in porazi, vse to na kar naši otroci morajo biti pripravljeni in kaj jih čaka v življenju. Bilo je smeha in solz, veselja in razočaranj. Največ je bilo zadovoljstva ob spoznanju, da so vsi prisotni, najboljši igralci, ki jih premore Kamnik in Komenda in da je viden velik napredek v znanju od preteklega leta. Posebno priznanje in nagrado je prejel učenec OŠ Marije Vere, Luka Jokić za njegov prvi nastop za kadetsko reprezentanco Slovenije in za osvojeno 2. mesto v Lignanu v Italiji januarja 2019.

Dobitniki kolajn na občinskem prvenstvu so:

  • učenke od 2.-5. razreda: 1. Sara Malkoč Korez, 2. Hajdi Trebušak, 3. Aleksandra Štraus
  • učenci od 2.-5. razreda: 1. Andraž Malkoč Korez, 2. Tim Berk Skok, 3. Jaka Rutar
  • učenke od 6.-9. razreda: 1. Tea Brletič, 2. Maja Rems, 3. Maša Vrtačnik
  • učenci od 6.-9. razreda: 1. Gašper Rifel, 2. Matej Močnik, 3. Andraž Škrlj
  • učenci- registrirani igralci: 1. Dejan Jokić, 2. Luka Jokić, 3. Jan Šobar

Ekipno: 1. OŠ Marije Vere, 2. OŠ Šmartno, 3-4. OŠ Frana Albrehta, 3.-4. OŠ Komenda, 5.-6. OŠ Toma Brejca, 5.-6. OŠ CIRIUS Kamnik

Marljivi športni delavci iz Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik in iz Namiznoteniškega kluba Kamnik so odlično izpeljali zahtevno tekmovanje.

Zapisala: Tjaša Žibert