Naslovnica / Napovedi in obvestila / Objava vašega voščila oz. čestitke na portalu Kamnik.info

Objava vašega voščila oz. čestitke na portalu Kamnik.info

Neizbežno se približujejo zadnji dnevi letošnjega leta, za katerega iskreno upamo, da je bilo tudi za vas uspešno in izpolnjujoče ter da ste v njem dosegli vse vaše zastavljene cilje.

Soustvarjalci portala www.kamnik.info lahko rečemo, da je bilo leto z nami prijazno, saj smo uspeli doseči ter tudi preseči kar nekaj zastavljenih ciljev, saj portal redno obiskuje vedno večje število bralcev. Vsak mesec naš spletni portal obišče prek 60.000 unikatnih uporabnikov, kar je približno še enkrat več, kot je vseh prebivalcev v občini Kamnik. To najbrž dovolj zgovorno priča o tem, da je Kamnik.info bran tudi izven meja naše občine.

Ob bližajočih se božičnih ter novoletnih praznikih vam na portalu www.kamnik.info tudi v letošnjem letu ponujamo možnost objave vašega voščila oz. čestitke, s katero se lahko tudi prek našega portala zahvalite vašim podpornikom, prijateljem, sosedom in poslovnim partnerjem, hkrati pa na ta način pripomorete tudi k nadaljnjemu, še boljšemu in še bolj zavzetemu delu našega portala

Predviden termin za objavo novoletnih čestitk je od 23. decembra 2016 do 6. januarja 2017, se pravi v času božično-novoletnih praznikov.

V primeru, da se tudi sami odločite za objavo vašega voščila na portalu kamnik.info bi vas prosili, če nam oblikovano čestitko, na e-mail: urednistvo@kamnik.info, pošljete najkasneje do 22. decembra 2016, v kolikor pa le-te še nimate pripravljene, pa vam jo lahko, na podlagi vašega gradiva, podatkov oz. želja, lahko pripravimo in izdelamo tudi mi.

Cene objav se razlikujejo glede na velikost in obliko voščila, če pa bi vas objava vašega voščila oz. čestitke zanimala, pa nam pišite na e-mail: urednistvo@kamnik.info, da vam pošljemo ponudbo oz. cenik oglasnega prostora, če vam je tako lažje, pa nas lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041 923 922.

Lep pozdrav in prijeten predpraznični čas!