Naslovnica / KOMENTARJI / Pisma bralcev / Odzivi: Odgovor direktorja Velike planine na pismo bralke

Odzivi: Odgovor direktorja Velike planine na pismo bralke

Na pismo bralke Brigite Krisper iz Ljubljane, v katerem se je pritožila nad počasno postrežbo na Zelenem robu, se je odzval direktor podjetja Velika planina d.o.o., ki se omenjeni bralki opravičuje za morebitno neprijetno izkušnjo ter obljublja, da se bodo zaposleni na Veliki planini tudi v bodoče po najboljših močeh trudili,  da ustrežejo vsem gostom.

Pozdravljeni!

V družbi Velika planina, d.o.o., ki upravlja z gostiščem Zeleni rob se trudimo, da bi bila gostinska storitev čim boljša. Bralki se opravičujemo za morebitno neprijetno izkušnjo in jo obenem naprošamo, da nam posreduje konkretne informacije o njeni izkušnji z osebjem na Zelenem robu, da bomo lahko navedbe ustrezno preverili.

Bralki in ostalim gostom Zelenega roba zagotavljamo, da se bomo kot do sedaj tudi v bodoče trudili po naših najboljših močeh, da ustrežemo vsem gostom, ki obiščejo gostišče Zeleni rob. Glede na število obiskovalcev, ki obiskujejo gostišče Zeleni rob, predvsem med vikendi in ob lepem vremenu, se vnaprej opravičujemo za morebitno čakanje na postrežbo. Trudili se bomo, da takšnega čakanja, kot ga omenja bralka ne bo oz. bo zmanjšano na minimum.

velika planina xx 9Za zaključek bi radi vse obiskovalce Velike planine povabili v gostišče Zeleni rob, ki je znano po svojih sladkih sirovih štrukljih in dobrih domačih jedeh. Da pa se obiskovalci izognejo morebitnim nevšečnostim glede parkiranja vozil in vožnje do planine iz smeri Kranjskega raka, ki jih bralka omenja, pa obiskovalce vabimo, da za dostop na Veliko planino uporabijo nihalko. Cene vozovnic so ugodne, še posebej družinske. Družina z do štirimi otroci lahko na planino pride že za 25€.

Prav tako lahko svoje vozilo parkirajo brezplačno na parkiriščih pri spodnji nihalki. Ob nakupu vozovnic, pa jih v gostišču Zeleni rob čaka še med 3% in 10% popust.

Vabljeni na Veliko planino.

Leon Keder,
direktor družbe Velika planina, d.o.o.