Naslovnica / Napovedi in obvestila / Organizirano aktivno počitniško varstvo otrok v samostanu Mekinje

Organizirano aktivno počitniško varstvo otrok v samostanu Mekinje

Organizirano poletno počitniško varstvo otrok, gibalno ustvarjalne urice, kopanje, izleti in številne druge dejavnosti ter aktivnosti…

“Z NAMI DAN NI ENAK DNEVU”

ORGANIZIRANO AKTIVNO POČITNIŠKO VARSTVO OTROK
od 4. do 12. leta starosti

PROGRAM

Program bo namenjen otrokom od 4. do 12. leta starosti in bo potekal ob ponedeljka do petka med 7.00 in 16.00 uro.

S programom organiziranega počitniškega varstva se želimo z osebnostnim pristopom približati vsakemu posamezniku. S ponujenim programom želimo otroku približati čut do narave, do svobodnega in zdravega gibanja, do spoštovanja sebe in empatije do drugih, do zmožnosti samostojnega razmišljanja in odgovornega ravnanja. Z različnimi aktivnostmi želimo krepiti močna otrokova področja in ga popeljati do spoznanja, da se z voljo zmore vse in da je vsak otrok svoj original.

Poudarek bo na gibanju, igri, športnih aktivnostih, ustvarjalnih delavnicah in na številnih dejavnostih izven samostana: kopanje na kopališču Kamnik, pohod na Stari grad nad Kamnikom, obisk Eco Resorta.

Program bo potekal v notranjih in zunanjih prostorih obnovljenega Mekinjskega samostana, ki s svojim zgodovinskim pridihom ponuja številne možnosti za kreativna doživetja.

VSEBINA ŠPORTNO – USTVARJALNEGA PROGRAMA

 • orientacijski pohod (pohod na Stari grad nad Kamnikom),
 • športne aktivnosti in igre z žogo – na prostem; družabne igre (med dvema ognjema, badminton, nogomet, košarka, odbojka, prstomet, ristanc…),
 • spoznavanje starih veščin in iger (hoja s hoduljami, gumitvist, streljanje z lokom,…),
 • ogled Slovenia Eco resorta,
 • ustvarjalne delavnice,
 • kopanje na KOPALIŠČU KAMNIK.

TERMINI

AKTIVNO VARSTVO V ČASU POLETNIH POČITNIC

 • od 3. 7. do 7. 7. 2023
 • od 10. 7. do 14. 7. 2023
 • od 31. 7. do 4. 8. 2023
 • od 21. 8. do 25. 8. 2023

CENA

Cena programa petdnevnega varstva otrok, ki bo potekalo od ponedeljka do petka od 7.00 do 16.00 ure in ki vključuje tri obroke dnevno (dva topla obroka: dopoldanska malica in kosilo + popoldanska malica) znaša 99 EUR.
Za vsakega naslednjega družinskega člana vam priznamo 10 % popust.

NAJPOMEMBNEJŠE INFORMACIJE ZA STARŠE

Oddaja in sprejem otrok: med 7.00 in 8.30 uro.

Prevzem otrok: od 14.30 do 16.00 ure.

KAKO SE ZA VARSTVO OPREMITI

Otroci naj bodo glede na vremensko napoved, primerno obuti in oblečeni (pokrivala, dežniki, zaščitna sredstva pred soncem, komarji in klopi – repelenti). Za aktivnosti in dejavnosti v samostanu in na prostem priporočamo športna obuvala. Za kopanje na kopališču Kamnik naj imajo otroci s seboj kopalke, brisačo in zaščitno kremo.

Priporočamo, da imajo otroci s seboj tudi plastenko oziroma stekleničko za vodo.

PRIJAVE, KONTAKT IN INFORMACIJE NA:

www.animmas.si

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve