Naslovnica / Črna kronika / Padec mopedista na Šutni

Padec mopedista na Šutni

Na Šutni je padel in se poškodoval mopedist, ki so mu na pomoč priskočili gasilci in reševalci.

Danes popoldne, okoli 14:25, so bile kamniške urgentne službe obveščene, da je na začetku Šutne padel in se poškodoval mopedist, ki je pri vožnji mimo tamkajšnjih količkov bržkone peljal preveč v slogu vrhunskih alpskih smučarjev.

Na pomoč poškodovanemu starejšemu mopedistu so najprej priskočili mimoidoči, ki so obenem pobrali še njegov motor, kmalu zatem pa tudi reševalci NMP Kamnik in gasilci PGD Kamnik, ki so bili zelo hitro na kraju nesreče.

Kot je bilo moč videti na prizorišču, se mopedist, ki je bil tekom nudenja prve pomoči ves čas pri zavesti, v nesreči najbrž ni huje poškodoval, ker gre za preizkušenega lokalnega motorističnega »kaskaderja« iz območja Tuhinjske doline, ki mu tovrstne dogodivščine niso tuje, pa mu želimo, da čim prej in v celoti okreva.

Na prizorišču nesreče so bili tudi policisti, ki bodo poskusili raziskati vzroke nesreče ter preverili, da mopedist slučajno ni vozil pod vplivom dopinga, v vsakem primeru pa utegnejo njegovo, četudi ponesrečeno vožnjo, “nagraditi” z nekaj točkami in plačilnim nalogom.