Naslovnica / Pavliha / Pavliha TV v službi resnice

Pavliha TV v službi resnice

Zaslonska slika članka na portalu nova24TV.si, ki navedbe iz naše satirične rubrike Pavliha navaja v povsem resnem, predvsem pa ksenofobno obarvanem članku.

Zaslonska slika članka na portalu nova24TV.si, ki navedbe iz naše satirične rubrike Pavliha navaja v povsem resnem, predvsem pa v sovražno in ksenofobno obarvanem članku, katerega namen je širjenje strahu.

Obveščam vas, da bo naša zabavno-satirična rubrika do nadaljnjega delovala v nekoliko zmanjšanem obsegu, saj je Pavliha dobil redno zaposlitev »v službi resnice« na Janez TV, pardon, nova24TV.si, ki se bo v kratkem preimenovala v PavlihaTV.

Spričo tega vas prosimo, da novice omenjenega portala prebirate z vso resnostjo, saj so navedbe portala in omenjene televizije, ki kot “svetilnik Evrope” v službi resnice sije v naš medijski prostor, resnične in verodostojne kot naša šaljiva rubrika.

Na omenjenem portalu so namreč danes v prometno obarvanem prispevku “Nov migrantski val: na stotine migrantov pešači v Slovenijo kar po avtocesti iz Srbije”, iz katerega je razbrati skrb avtorja Domna Mezega za prometno varnost in uporabo avtocest brez veljavne vinjete, pozvema Pavlihine navedbe o pustošenju migrantov iz širše okolice Kamnika po koncertu Modrijanov v Kamniku, kjer smo zadnjega begunca lahko opazili predvčerajšnjim, ko je Lojze bežal pred razjarjenim možem svoje ljubice, nekaj več pa jih je bilo zaslediti pred tedni, ko so bežali pred klovni.

Za vse motnje pri oddajanju programa se vam že v naprej opravičujemo.

Pavliha