Naslovnica / ŠPORT / Plavalni tečaji za otroke

Plavalni tečaji za otroke

Plavalni tečaji so namenjeni najmlajšim in tudi tistim, ki bi svoje znanje radi še izboljšali. Naši najmlajši tečajniki so stari od 3 let in pol, pa vse do 10. leta starosti. Naša vizija učenja je, da z majhnimi skupinami in intenzivnim učenjem ustvarimo pogoje, ki bodo tečajnikom omogočile nadaljnjo uspešno navajanje in osvajanje plavalnih elementov, ki so pričakovani za njihovo starostno skupino. Z dolgoletnimi izkušnjami in mnogo generacijami, ki so šle skozi naše plavalne tečaje lahko odgovorno trdimo, da so naši plavalni tečaji zgrajeni na pravih temeljih in trudimo se da tako tudi ostane.

V sezoni 2014/2015 bomo izvedli več plavalnih tečajev, ki bodo potekali 2x tedensko po eno uro v bazenu Cirius od sredine septembra pa vse do konca junija:

Tečaj: 6.1.2015 – 24.2.2015 – na voljo je še nekaj prostih mest
Tečaj: 3.3.2015 – 21.4.2015
Tečaj: 5.5.2015 – 23.6.2015

CENA:

Cena tečaja znaša 90,00 € in obsega izbran plavalni tečaj skupaj z zaključnim testiranjem in podelitvijo diplomo glede na osvojeno znanje.

  • Cena za drugega otroka 80,00 €, cena za tretjega otroka 70,00 €.
  • Ni popustov za naslednje vpise. Vsem, ki po prvem vpisu v tečaj želijo nadaljevati z učenjem plavanja priporočamo obiskovanje Plavalne šole PK Kamnik.
  • Cena za tečaj 1x tedensko 50 €. Mnogo učinkovitejša in uspešnejša je vadba 2x tedensko, zato se za to možnost odločite izjemoma. To možnost v prijavo navedite v opombe.
  • Manjkajoče ure ni možno prenašati v naslednje termine. Z zdravniškim opravičilom in po predhodnem dogovoru je možen obisk dodatnega termina za nadomestitev izpuščenih ur.

Plačilo poravnajte do zadnjega petka pred začetkom posameznega termina tečaja na račun:

Plavalni klub Kamnik
Maistrova ulica 15, p.p. 13
1240 Kamnik

Sklic: SI00

Koda: OTHR – drugo

NAMEN: TEČAJ X. TEČAJ – IME PRIIMEK otroka

Številka računa: 2900 0005 0041 575 odprt pri UniCredit Banka Slovenija d.d..

 

plavalni tecaji

Za vse informacije se obračajte na vodjo plavalnih tečajev Aleša Kuharja na ales.kuhar[afna]plavalniklub-kamnik.si oz. na telefon 051/328-208.

Ekipa PK Kamnik

Še več informacij najdete na spletni strani Plavalnega kluba Kamnik: www.plavalniklub-kamnik.si

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve