Naslovnica / NOVICE / Pohvalno: Invalidska vozička za pomoč pri nakupovanju v Supernovi

Pohvalno: Invalidska vozička za pomoč pri nakupovanju v Supernovi

Osrednji kamniški nakupovalni center Supernova – Qlandia je od nedavnega bogatejši za dva invalidska vozička, ki bosta zagotovo v veliki meri marsikomu olajšala obisk centra in nakupovanje.

Invalidska vozička, katerih uporaba je brezplačna, sta namenjena vsem starejšim in gibalno oviranim osebam s spremstvom, nameščena pa sta v vetrolovih obeh vhodov v kletni etaži oziroma garaži, kjer se v neposredni bližini nahajajo tudi parkirna mesta namenjena invalidom.

Brez najmanjšega dvoma gre za koristno in nadvse dobrodošlo novost, ki bo v marsičem olajšala, predvsem pa omogočila obisk Supernove vsem, ki bi bili, zaradi poškodbe ali bolezni, drugače prikrajšani za obisk nakupovalnega centra in možnost nakupovanja.

Namestitev in možnost brezplačne uporabe obeh invalidskih vozičkov je obenem tudi zelo lepa poteza kamniške Supernove, ki je ne kaže zgolj pozdraviti, ampak tudi pohvaliti, saj na vzoren, predvsem pa na konkreten način kaže, kako je moč z nekaj dobre volje, pozornosti in razmeroma enostavnimi rešitvami moč poskrbeti tudi za najbolj ranljive skupine obiskovalcev.

Invalidska vozička je nakupovalnemu centru Supernova Kamnik doniralo podjetje Sanolabor, ki se mu, kot nam je povedala Meta Ahačič, vodja centra Supernova – Qlandia Kamnik, najlepše zahvaljujejo za velikodušno potezo, s katero bo tudi starejšim in gibalno oviranim omogočeno lažje in prijetnejše nakupovanje.