Naslovnica / NOVICE / Pohvalno ravnanje občinskih redarjev

Pohvalno ravnanje občinskih redarjev

Nad občinskimi redarji, še posebej  v primeru, da nam napišejo kazen za nepravilno parkiranje, nismo res najbolj navdušeni, ampak za svoje delo v teh predprazničnih dneh, pa si zagotovo zaslužijo tudi pohvalo.

V predpraznični nakupovalni mrzlici je pred različnimi trgovskimi centri v tem času težko dobiti parkirni prostor, no, vsaj povsem v bližini vhodnih vrat, kar posamezne, zagotovo povsem brezsrčne in brezvestne voznike navede k temu, da parkirajo kar na parkirnih mestih, ki so namenjeni invalidom.

Kazni sicer ne privoščimo nikomur, ampak je bilo marsikomu v teh dneh v precejšnje zadovoljstvo, ko so videli, da kamniški občinski redarji precej pozornosti namenjajo prav voznikom oz. vozilom, ki so brezčutno zasedala invalidska parkirna mesta, za kar si kamniški občinski redarji brez dvoma zaslužijo tudi javno pohvalo.

parkiranje-invalidi-2

Vsi tisti, ki ste zaradi parkiranja na mestih za invalide prejeli kazen, pa se, namesto samosmiljenja in bentenja nad kaznijo, ki ste jo prejeli zgolj zaradi objestnosti in lenobe, ker se vam zdravim ni ljubilo sprehoditi nekaj korakov od nekoliko bolj oddaljenega parkirnega mesta do vhoda v trgovino, raje zamislite nad tem, kako se morajo ob vašem početju šele počutiti invalidi, ki bi tistih nekaj korakov, če bi le mogli, z veseljem naredili.

Upamo, da bodo s tovrstnim početjem kamniški občinski redarji, denimo ob sobotah oz. dneh, ko je v nakupovalnih središčih večja gneča, nadaljevali tudi v prihodnje.