Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Na poti na Svetega Primoža jo je ugriznil mešanec

Policijska kronika: Na poti na Svetega Primoža jo je ugriznil mešanec

Računalniške igrice, tako kot glasna glasba, lahko prikličejo na dom tudi policiste, prav tako pa jih je priklical mešanček, ki je ugriznil pohodnico na poti proti Svetemu Primožu.

Kronika PP Kamnik (od 4. do 10. 6. 2018)

IGRICE PRIKLICALE POLICISTE
04.06. 2018 – Policisti so v zasebnem prostoru obravnavali intervencijo in sicer je prišlo do spora zaradi igralne konzole in neposlušnosti med sinom in materjo. Kršiteljici bo izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru, sledi tudi poročilo na Center za socialno delo.

POSKUS VLOMA V KIOSK
04.06. 2018 – PP Kamnik je bila obveščena o poskusu vloma v kiosk na Ljubljanski cesti in sicer je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod poškodoval zatiče na vratih trafike, vendar iz notranjosti ni ničesar odtujil. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

VLOM V SKLADIŠČE NA MAISTROVI
05.06.2018 – Policisti so prejeli obvestilo o vlomu v skladišče na Maistrovi ulici v Kamniku, kjer je neznani storilec s silo telesa vlomil v skladišče in iz notranjosti odtujil dva puhalnika za listje, rezalnik žive meje in motorno žago. Po zbranih obvestilih sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

POVOŽNJE DIVJADI
05.06.2018 –  Na PP se je zglasil občan in povedal, da je v naselju Koseze povozil srno in poškodoval vozilo. Občanu je bilo izdano obvestilo o odstopu ogleda prometne nesreče.

RAZGRAJAL V LOKALU NA OBMOČJU DOMŽAL
06.06.2018 – Kamniški policisti so na območju Domžal obravnavali intervencijo na javnem kraju. Lastnik lokala je udaril gosta, kateri je žalil in za roko vlekel zaposleno v lokalu.  Kršitelj si je s kršitvijo prislužil globo zaradi kršitev določil Zakona o varstvu javnega reda in miru, prav tako ugotovljene kršitve po zakonu o omejevanju porabe alkohola.

TRČIL V PROMETNI ZNAK
07.06.2018 – Na policijsko postajo je poklical občan in povedal, da je v industrijski coni Žeje z vozilom trčil v prometni znak in ga poškodoval. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

TATVINA REG. TABLICE
07.06.2018 – Na policijski postaji se je zglasil občan in prijavil tatvino registrske tablice, katero mu je neznanec odtujil iz parkiranega vozila. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

POŠKODBA STEKLA NA VOZILU
08.06.2018 – Občanke je obvestila PP o poškodbi stekla na vozilu in sicer je neznani storilec udaril v rob zadnjega desnega okna parkiranega vozila tako, da se je to razbilo.  Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

VRHPOLJSKI ŽURER
09.06.2018 – S strani občana iz Vrhpolj smo bili obveščeni o glasni glasbi in sicer je kršitelj že več  ur zelo glasno poslušal glasbo in s tem motil nočni mir in počitek. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

UGRIZ PSA
10.06.2018 – Občanka se je zglasila na policijski postaji in povedala, da jo je 10.6.2018 okoli 19. ure,  na poti na Sveti Primož, ugriznil pes mešanec. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep po zakonu o zaščiti živali.