Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Perovski prerivalki, besni polenometalec in povožen voznik električnega skiroja
Simbolična fotografija.

Policijska kronika: Perovski prerivalki, besni polenometalec in povožen voznik električnega skiroja

Na Perovem sta se zravsali sostanovalki, starejši občanki so zlikovci ukradli okoli 5000 evrov, v Špitaliču je občan v vozilo metal polena, na Tunjiški pa jo je skupil voznik električnega skiroja, ki ga je zbil „angleško razpoložen“ voznik.

Kronika PP Kamnik (od 28. 11. do 4. 12. 2022)

POŠKODOVANJE BAGRA
28.11.2022 – Neznani storilec je na delovišču, bogsigavedi kje, na neugotovljen način poškodoval steklo na delovnem stroju oz. bagru, iz katerega pa ni ničesar odtujil. Sledi zbiranje obvestil in pa kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

PRIJET PRI TATVINI HRANE V HOFERJU
28.11.2022 – Policisti so bili obveščeni o tatvini artiklov v trgovini Hofer. Storilca, ki je izvršil tatvino več prehrambenih artiklov, je odkrila in prijela zaposlena, policisti pa bodo znanega storilca ovadili na pristojnem državnem tožilstvu.

SAMOUK NA VOŽNJI
28.11.2022 – Policisti so imeli v postopku (kje?) voznika osebnega vozila, ki se je naokrog vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozniku samouku je bilo osebno vozilo zaseženo in odpeljano v hrambo, še preden si bo lahko plačal ure vožnje, pa se bo moral srečati še s sodnikom na pristojnem sodišču.

PROMETNA NESREČA
29.11.2022 – V Tunjiški Mlaki je prišlo do prometne nesreče z manjšo materialno škodo. Ker sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu, jima je bilo na kraju izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

POŽAR V SUPERNOVI
29.11.2022 – Policisti so bili obveščeni o požaru v toaletnih prostorih nakupovalnega središča Supenova Kamnik. Z ognjenimi zublji so se najprej spopadli zaposleni, nato pa še gasilci. Kako je prišlo do požara na elektronskem podajalniku brisač policisti še raziskujejo, da bodo lahko, na podlagi ugotovitev, ustrezno ukrepali.

DRZNA TATVINA V ČRNI
30.11.2022 – Neznani storilec je v Črni pri Kamniku na domu zamotil starejšo občanko s pogovorom o domnevni izvedbi telekomunikacijskih del, medtem pa so trije njegovi pajdaši pregledali stanovanjsko hišo in ji odtujili okoli 5000 tisoč evrov gotovine. Storilci so se nato odpeljali neznano kam, policisti pa tolovaje še iščejo, da jih predajo roki pravice.

BUTNIL IN ZBEŽAL
30.11.2022 – Policisti so na Steletovi ulici obravnavali prometno nesrečo s pobegom, do katere je prišlo zaradi nepravilnega premika neznanega voznika, ki je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Policisti begavčka še iščejo, da mu izročijo plačilni nalog.

PEROVSKI PRERIVALKI
01.12.2022 – Policisti so obravnavali kršitev javnega reda in miru na Perovem, kjer sta se zravsali sostanovalki. Pri tem sta se verbalno obdelovali in prerivali, policisti pa so spor pomirili s plačilnim nalogom, ki so ga izročili kršiteljici.

POŠKODBA AVTOPRALNICE
01.12.2022 – Policisti so v Kamniku obravnavali prometno nesrečo s pobegom, do katere je prišlo zaradi vožnje zaenkrat še neznanega voznika, ki se je zaletel in poškodoval steber avtopralnice. Nerodni pralec je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke, policisti pa ga bodo poskušali izslediti, da mu s plačilnim nalogom vsaj nekoliko operejo denarnico in slabo vest.

BESNI POLENOMETALEC
02.12.2022 – V Špitaliču so policisti obravnavali kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, ki ga je, z metanjem polen v vozilo, povzročil razjarjen občan. Metanje polen sicer še ni olimpijska športna disciplina, je pa omenjeni špitališki polenometalec na vozilu vseeno povzročil večjo materialno škodo, da dragocenosti razmetanih polen sploh ne omenjamo. Policisti, ki sicer niso pojasnili vzrokov razjarjenosti, bodo metalsko razpoloženega občana kazensko ovadili.

ZLORABA NEGOTOVINSKEGA PLAČILNEGA SREDSTVA
03.12.2022 – Na kamniško policijsko postajo je prišel še eden v vrsti nesrečnih občanov, ki je policistom prijavil zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva. Neznani storilec je namreč, v neznanem obdobju in na neznan način, prišel do podatkov njegovega osebnega računa ter na njegov račun opravil več transakcij. Policisti bodo zlikovca poskušali izslediti in kazensko ovaditi.

ZASEG PREPOVEDANE DROGE
03.12.2022 – Policisti so imeli v postopku osebo, ki je imela v posesti manjšo količino prepovedane droge. Zaseženo bodo policisti poslali v analizo in v primeru pozitivne analize bodo policisti zoper kršitelja uvedli hitri postopek z izdajo odločbe o prekršku. Za kakšno drogo naj bi šlo, policisti ne poročajo.

VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA
03.12.2022 – Policisti so imeli na območju Kamnika v postopku voznika, ki je vozil pod vplivom veselega decembra oz. alkohola, zaradi česar mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, ki bo skupaj z Obdolžilnim predlogom poslano na Okrajno sodišče.

NESREČA NA TUNJIŠKI
4.0.2022 – Okoli 18. ure so bili policisti obveščeni o prometni nesreči na Tunjiški ulici v Kamniku, kjer je voznik osebnega vozila, ki ni vozil po desni strani smernega vozišča, trčil v voznika električnega skiroja, ki je pripeljal nasproti. V nesreči je bil voznik skiroja lažje poškodovan, zoper „angleško razpoloženega“ povzročitelja nesreče, pa so policisti uvedli prekrškovni postopek.

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve