Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Pretep na drsališču, žejno razgrajanje in petarda v nabiralniku

Policijska kronika: Pretep na drsališču, žejno razgrajanje in petarda v nabiralniku

Veseli december je nadvse pester, kajti na kamniškem drsališču so se stepli mulci, med seboj se prepirajo in pretepajo tudi odrasli, po gostinskih lokalih razgajajo preveč žejni gosti, v modo pa znova prihaja tudi metanje petard v poštne nabiralnike.

Kronika PP Kamnik (od 12. do 18. 12. 2022)

VANDALIZEM NA OBVOZNICI
12. 12. 2022 – Neznani storilec, ki si veseli december očitno predstavlja precej po svoje, je v noči na nedeljo na terasi lokala na kamniški obvoznici poškodoval več stolov in miz. Policisti bodo škododelneža, ki mu Dedek Mraz zagotovo ne bo ničesar prinesel, poskušali izslediti in kazensko ovaditi.

PREDPRAZNIČNI PREPIR V GODIČU
12. 12. 2022 – Policisti so posredovali v Godiču, kjer sta se med seboj sprla partnerja, ki sta se med seboj žalila in vpila drug na drugega. Čemu je prišlo do spora policisti ne poročajo, namesto voščilnice pa bodo poslali plačilni nalog.

POŽAR DVEH SMETNJAKOV
12. 12. 2022 – Na Ljubljanski cesti na Duplici sta, iz zaenkrat še neugotovljenega razloga, pogorela dva zabojnika za smeti. Požar so pogasili gasilci PGD Kamnik in Duplica, vzroke požara pa bodo poskušali ugotoviti policisti.

TRČIL JE V ŽLEB
12. 12. 2022 – Na Zduši je neznani voznik tovornega vozila poškodoval žleb hiše, nato pa s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu posredoval svoje podatke. Policisti bodo nerodnega tovornjakarja poskušali izslediti in ga primerno »nagraditi«.

INTERVENCIJA V VEČSTANOVANJSKI STAVBI
13. 12. 2022 – V Kamniku so se sprli sosedje, pri čemer je, kot navajajo policisti, eden izmed sosedov drugega žalil z neprimernimi besedami. Kakšne so primerne besede za žaljenje sicer ne vemo, morda pa utegne razsvetljenje, med plačevanjem plačilnega naloga, doleteti žaljivega soseda.

ŽEJNO RAZGRAJANJE
13. 12. 2022 –  V gostinskem lokalu v okolici Kamnika je prišlo do poškodovanja tuje stvari, ki ga je povzročil razgrajaški gost, ker mu je bila, zaradi neprimernega psihofizičnega stanja, zavrnjena strežba. Žejen in besen gost pa se s tem ni strinjal, ampak se je vrnil nazaj v lokal, kjer je najprej razgrajal, nato pa poškodoval še nadstrešek lokala, zaradi česar mu bodo dobri modri možje praznike popestrili s kazensko ovadbo.

ROP ZLATARNE V SUPERNOVI
14. 12. 2022 – V trgovskem centru Supernova v Kamniku je neznani storilec prišel v zlatarno, kjer je z  orožjem v rokah od prodajalke zahteval, da mu izroči denar. Prodajalka mu je denar izročila, po dejanju pa se je storilec s kraja odpeljal s kolesom. Policisti o dejanju zbirajo obvestila, zoper storilca pa bo podana kazenska ovadba.

MLADOLETNIŠKI PRETEP NA DRSALIŠČU
14. 12. 2022 – Na drsališču na Glavnem trgu je prišlo do spora med mladoletniki, pri čemer je eden izmed mladoletnikov drugega tudi udaril. Pretepaški mladec bo vsaj »nadrsal« tudi doma, saj so, glede na to, da so bili v spor vpleteni zgolj otroci, o vsem skupaj obvestili Center za socialno delo.

PETARDA V NABIRALNIKU
14. 12. 2022 – V Kamniku je neznani storilec poškodoval poštni nabiralnik, policisti pa so na kraju ugotovili, da je do poškodbe najverjetneje prišlo s pirotehničnim sredstvom oz. s petardo. Gre za zelo nevarno početje, saj bi petardarski »predpraznični terorist«, če bi mu kak kos nabiralnika morda priletel v glavo, lahko v trenutku spoznal pomen pojma »poštno ležeče«.

TATVINA IZ STANOVANJSKE HIŠE
15. 12. 2022 – Na območju Kamnika, kjerkoli to že je, je neznani storilec iz stanovanjske hiše ukradel več kosov zlatnine. Zlikovca, za katerega se nadejamo, da je oškodovanim lastnikom pustil vsaj zlate zobe, policisti še iščejo.

POZABLJEN DENAR NA BANKOMATU
16. 12. 2022 – Občan je na bankomatu v Mostah pri Komendi dvignil gotovino, po dvigu pa je kraj zapustil, ne da bi denar vzel. Ta denar je nato z bankomata, bržkone misleč, da mu je denar namenil Božiček, odtujil neznani storilec. Ker je zatajitev najdenih stvari kazniva, bo zoper njega spisana kazenska ovadba.

NASILNIŠTVO IN TATVINA VOZILA
17. 12. 2022 – Policisti so, ne navajajo kje, obravnavali sum kaznivega dejanja nasilništva. Le-tega je zagrešila skupina moških, ki je napadla drugo skupino, v dejanju pa je bilo naznanjeno tudi kaznivo dejanje tatvine vozila, ki je bilo vpleteno v dogodku. Policisti bodo nasilneže in tatove poskušali izslediti.

AUFBIKS
18. 12. 2022 – Policisti so posredovali v večstanovanjski stavbi v Kamniku, kjer je prišlo do spora med sosedi. Sprti sosedje so se namreč, za ogrevanje, med seboj najprej obdelovali z jeziki in sočnim izrazoslovjem, ko jih je omenjena predigra dodobra razvnela, pa so si, ker ljubijo svojega bližnjega, stisnjenih pesti in pod geslom “glej zvezdice božje”, skočili še v lase. Pretepači si bodo lahko novoletno jelko okrasili s plačilnimi nalogi.

 

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Shrani nastavitve