Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Tablete, pozabljivost in medvrstniško nasilje

Policijska kronika: Tablete, pozabljivost in medvrstniško nasilje

Policisti o bili prejšnji teden obveščeni o medvrstniškem nasilju na OŠ Toma Brejca, groženj je bila deležna tudi kamniška sodnica, pozabljivost je lahko draga stvar, drag pa utegne biti tudi »najem« tovornega vozila, ki si ga je za tri dni sposodil tuji državljan, vendar ga še vedno ni vrnil.

Kronika PP Kamnik (od 17. do 23. 4. 2023)

POVOŽENA SRNA
17. 4. 2023 – Tekom noči je voznica na regionalni cesti Stahovica – Črnivec, z osebnim vozilom trčila  v srno. Ker je izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu, so policisti izdali zgolj obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

MEDVRSTNIŠKO NASILJE NA OŠ TOMA BREJCA
17. 4. 2023 – Policisti so bili obveščeni o medvrstniškem nasilju na OŠ Toma Brejca. Policisti bodo nadaljevali z zbiranjem obvestil, o svojih ugotovitvah pa obvestili Center za socialno delo.

TATVINA ZVOČNIKA V AVTOPRALNICI
17. 4. 2023 – Neznani  storilec je v  avtopralnici v popoldanskem času odtujil zvočnik znamke JBL, s čemer je občana oškodoval za okoli 180 evrov. Policisti bodo »ljubitelja glasbe« poskušali izslediti in kazensko ovaditi.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI
17. 4. 2023 – Okoli 19.35 je v Oševku prišlo do prometne nesreče s pobegom, v kateri je bil poškodovan občan. Kot so navedli policisti, je bila vzrok prometne nesreče nepravilna stran in smer vožnje povzročitelja, ki je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje  podatke, obenem pa je pustil poškodovanega tudi brez pomoči. Policisti omenjenega voznika še iščejo, če ga uspejo izslediti, pa ga bodo kazensko ovadili na pristojnem sodišču. Da ni šlo zgolj za prometno nesrečo, ampak nezaslišano predrznost in agresivnost voznika, pa smo na našem portalu poročali že v prejšnjem tednu.

GROŽNJE SODNICI
17. 4. 2023 – Policisti so obravnavali kaznivo dejanje oviranja pravosodnih in drugih organov, in sicer zaradi prejetega elektronskega sporočila, ki ga je prijel Urad Okrajnega sodišča v  Kamniku, v katerem je pošiljatelj, kot so navedli policisti, ponovno grozil sodnici. Policisti bodo »grozilca« kazensko ovadili na pristojnem tožilstvu.

REALIZIRANA PRIVEDBA
18. 4. 2023 – Policista sta, na podlagi trajnega naloga za privedbo Okrajnega sodišča v Ljubljani, prijeli obdolženca in ga odpeljali na zaslišanje.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM
18. 4. 2023 – Policisti  so na Ulici Matije Blejca v Kamniku obravnavali prometno nesrečo s  pobegom,   do  katere  je  prišlo  zaradi  nepravilnega premika neznanega voznika,  ki je s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Policisti   nadaljujejo   z   zbiranjem   obvestil,   v   zvezi  izsleditve povzročitelja prometne nesreče.

TATVINA ELEKTRIČNEGA VODNIKA
18. 4. 2023 – Neznani  storilec je v Komendi v dopoldanskem času odtujil  50  kg električnega vodnika, s čemer je občana oškodoval za okoli 50 evrov. Tatinskega »štromarja« policisti še iščejo.

NASILJE V DRUŽINI IN PREPOVED PRIBLIŽEVANJA
18. 4. 2023 – Policisti so bili obveščeni o nasilju v družini,  ki ga je kršitelj izvajal v družinski skupnosti, v kateri je kršitelj v družinski skupnosti nad svojo partnerko izvajal fizično in psihično nasilje. Policisti so osumljencu odredili prepoved približevanja, zoper njega pa bodo podali kazensko ovadbo.

PROMETNA NESREČA S TELESNIMI POŠKODBAMI
19. 4. 2023 – Okoli 10.30 se je na Policijski postaji zglasil občan in policistom zaupal, da je bil 18. 4. 2023 ob 15.20 uri udeležen v prometni nesreči na Korenovi poti. Vzrok prometne  nesreče  je bila prekratka  varnostna  razdalja. Povzročitelju prometne  nesreče pa je bil izdan plačilni nalog, zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa.

PROMETNA NESREČA
19. 4. 2023 – Na  Šolski  ulici  v  Kamniku  je  prišlo  do  prometne  nesreče, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. V nesreči je eden izmed udeležencev utrpel lažje telesna poškodbe in sam poiskal zdravniško pomoč, policisti pa so povzročiteljici prometne nesreče izdali plačilni nalog.

POVOŽENA SRNA PRI KRIŽU
19. 4. 2023 – Ob  5.29  je voznik, na regionalni cesti Moste – Duplica, izven naselja Križ, z  osebnim  vozilom trčil v srno.  Na  kraju  so policisti izdali obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

ZOPRNA POZABLJIVOST
20. 4. 2023 –  Na kamniški policijski postaji se je zglasil občan, ki je policistom potožil, da je ob dvigovanju denarja na bankomatu na Perovem pozabil vzeti 30 evrov. Policisti naprošajo poštenega najditelja, naj najden denar sam prinese na policijsko postajo v Kamniku, saj bodo v nasprotnem primeru primorani sprožiti preiskavo, zoper najditelja morebiti zatajenega denarja, pa vložiti kazensko ovadbo.

POŠKODOVANJE VOZILA
20. 4. 2023 – Neznani storilec je v na Ljubljanski cesti v Kamniku z neznanim ostrim predmetom poškodoval osebni avtomobil, s čemer je povzročil škodo. Policisti bodo škododelneža poskušali izslediti in predati roki pravice.

POVOZIL JE KAMEN
20. 4. 2023 – Na regionalni cesti Moste – Duplica, izven naselja Moste, je prišlo do prometnega dogodka, v katerem je voznik z osebnim vozilom povozil kamen. Policisti so vozniku izdali obvestilo o odstopu o ogleda od prometne nesreče, kakšna je bila usoda kamna, pa ni znano.

POSKUS VLOMA V VOZILO
21. 4. 2023 – Policisti so na makadamskem parkirišču pri Calcitu v Stahovici obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil, v katerega je poskušal vlomiti neznani storilec, ki je z neznanim orodjem poskušal odpreti prednja desna vrata. Najbrž pa ni ravno pri kondiciji, saj ga je vse skupaj tako upehalo, da je od dejanja odstopil. Kljub temu je zlikovec povzročil za okoli 300 evrov škode, policisti pa ga bodo poskušali izslediti ter izročiti roki pravice, da mu ustrezno navije ušesa.

TATVINA ŠOBE
21. 4. 2023 – Neznani  storilec je v Kamniku tekom noči odtujil desno šobo na osebnem avtomobilu znamke Volkswagen Pasat, s čemer je lastnika oškodoval za dobrih 150 evro. Policisti bodo tolovaja poskusili izslediti in kazensko ovaditi.

ZASEG NEZNANE BELE TABLETE
21. 4. 2023 – Policisti so imeli v Kamniku v postopku osebo, ki so ji, zasegli okroglo belo tableto s prelomno zarezo v originalni farmacevtski embalaži ter z delnim napisom 15 MG ter jo poslali v analizo. Po analizi bo zoper kršitelja, če se bo izkazalo, da ni šlo za C vitamin, uveden hitri postopek.

200 POZABLJENIH EVROV
21. 4. 2023 – Pri kamniških policistih se je oglasil občan in povedal, da je na bankomatu NLB na Bakovniku pozabil vzeti 200 evrov, ki jih je prej dvignil. Policisti najditelja pozivajo, naj najden denar sam prinese na policijsko postajo Kamnik. Če tega ne bo storil, pa bodo policisti zbrali obvestila in podali kazensko ovadbo zaradi zatajitve.

TATVINA DENARJA
21. 4. 2023 – Neznani  storilec je v podjetju Hubat iz skupnih prostorov  odtujil 20 evrov. Tatiča bodo policisti poskušali izslediti in kazensko ovaditi.

PROMETNA NESREČA
22. 4. 2023 – V Soteski je prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznika osebnih vozil. V nesreči je eden izmed udeležencev utrpel lažje telesne poškodbe, povzročiteljici nesreče pa so policisti napisali plačilni nalog.

INTERVENCIJA NA GORI
22. 4. 2023 – Policisti  so posredovali na Gori pri Komendi, kjer sta se sprla soseda. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

POVOŽENJE SRNE PRI PEROVEM
22. 4. 2023 – Ob  21.25 je voznik, na regionalni cesti Duplica – Kamnik,  izven naselja Perovo,  z  osebnim  vozilom  trčil  v srno.  Na kraju so policisti izdali obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

POŠKODOVANJE VOZILA V OŠEVKU
23. 4. 2023 – Neznani storilec je v naselju Oševek z neznanim predmetom razbil prednje vetrobransko steklo na osebnem avtomobilu. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

KAZNIVO DEJANJE ZATAJITVE
23. 4. 2023 – Policisti so obravnavali kaznivo dejanje zatajitve, kjer si je tuji državljan v najem za tri dni sposodil tovorno vozilo, ki pa ga do danes še ni vrnil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

ZASEG NEZNANE BELE TABLETE
23. 4. 2023 – Policisti so imeli v Kamniku postopek z osebo, ki so ji, na podlagi zakona o  prekrških   in  proti  potrdilu  o zasegu predmetov, zasegli okrogli beli tableti  s  prelomno  zarezo. Po  analizi bo zoper kršitelja, uveden hitri postopek.

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve