Naslovnica / Črna kronika / Policijska kronika: Vse bolj skopi policijski podatki
Simbolična fotografija

Policijska kronika: Vse bolj skopi policijski podatki

Vodstvo kamniške policijske postaje je bržkone mnenja, da občani Kamnika in Komenda oz. davkoplačevalci, ki prispevajo tako denar za delo Policije, kot tudi za njihove plače, niso upravičeni do popolnih in celovitih informacij o dogajanju na Kamniškem, saj so njihova tedenska poročila za kroniko vse bolj suhoparna, nepopolna, skopa in pomanjkljiva, kar občane navdaja z vse večjo sumničavostjo in nezaupanjem.

Kronika PP Kamnik (od 13. do 19. 3. 2023)

POSKUS VLOMA V VOZILO NA VEGRADU
13. 3. 2023 – Policisti so na parkirnem prostoru na Vegradu v Stahovici obravnavali poskus vloma v osebni avtomobil. Vlomilca še iščejo, da ga ovadijo na pristojnem tožilstvu.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA ŠUTNI
13. 3. 2023 – Policisti so Šutni obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki jo je, z nepravilnim premikom vozila, povzročil nerodni in strahopetni voznik neznanega vozila, ki jo je po nesreči s kraja popihal, ne da bi oškodovancu pustil svoje podatke. Nerodnega šoferskega begunca policisti še iščejo, da ga za dejanje »nagradijo« s plačilnim nalogom.

TATVINA V LIDLU
13. 3. 2023 – Policisti  so v Lidlu obravnavali tatvino artiklov. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska  ovadba  na  pristojno  državno tožilstvo.

KAZNIVO DEJANJE GROŽENJ
13. 3. 2023 – Policisti  so  obravnavali  kaznivo  dejanje  groženj,  ki jih je osumljeni izrekel  preko  elektronske  pošte.  Po  vseh  zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA S POBEGOM V IC ŽEJE
13. 3. 2023 – V IC Žeje pri Komendi so policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom, ki jo je, z izsiljevanjem prednosti, povzročil neznani voznik. Le-ta je namreč vozniku, ki je pravilno pripeljal po prednostni cesti, izsilil prednost, po nesreči pa ušel, ne da bi pustil svoje podatke. Policisti neznanega voznika še iščejo.

POŠKODOVANJE DVIŽNIH VRAT V ZGORNJEM TUHINJU
13. 3. 2023 – Neznani storilec je v Zgornje Tuhinju poškodoval dvižna vrata. Policisti bodo storilca poskušali izslediti in kazensko ovaditi.

PROMETNA NESREČA V SUPERNOVI
13. 3. 2023 – V kamniški Supernovi so policisti obravnavali prometno nesrečo s pobegom. Tudi to nesrečo je povzročil neznani voznik, ki je trčil v parkirano osebno vozilo, nato pa s kraja pobegnil, ne da bi lastniku poškodovanega vozila pustil svoje podatke. Če bodo policisti pobeglega voznika izsledili, mu bodo napisali plačilni nalog.

IZPUŠČEN PES NA SPREHAJALNI POTI
14.3.2023 – Policisti so bili obveščeni, da je na sprehajalni poti ob Kamniški Bistrici izpuščen pes. Z zbiranjem obvestil so uspeli najti latnika psa, ki so m izdali plačilni nalog po zakonu o zaščiti živali.

KAZNIVO DEJANJE ZANEMARJANJE MALDOLETNE OSEBE IN SUROVO RAVNANJE
14.3.2023 – Policisti  so, niso navedli kje, obravnavali  kaznivo zanemarjanje mladoletne osebe in surovo ravnanje. Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

KAZNIVO DEJANJE GROŽENJ
14.3.2023 – Policisti  so  obravnavali kaznivo dejanje groženj, ki jih je neznana oseba oškodovancu izrekla na njegovem naslovu.  Po vseh zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

SPOR MAME IN SINA
14.3.2023 – Policisti so v Kamniku posredovali pri sporu mame in sina ter na kraju kršitelju, zaradi kršitve javnega reda in miru, izdali plačilni nalog. Zavoljo česa sta se mama in sin sporekla, policisti niso sporočili.

SPOR OČETA IN SINA V SUHADOLAH
15. 3. 2023 – Policisti so v Suhadolah posredovali pri sporu očeta in sina ter kršitelju napisali plačilni nalog. Kaj je bil predmet spora in kdo je kršil javni red in mir, so policisti pozabili zapisati.

UGRIZ PSA V MOSTAH
15. 3. 2023 – V Mostah pri Komendi je sprehajalca med  sprehodom  napadel  spuščen  nezavarovan pes in ga telesno poškodoval. Policisti bodo zoper lastnika psa izdali plačilni nalog po zakonu o zaščiti živali.

SPRTA SOSEDA V KAMNIKU
15. 3. 2023 – Policisti so posredovali v Kamniku, kjer sta se sprla soseda. Zakaj in na kakšen način je prišlo do spora, policisti niso sporočili, so pa navedli, da je bil kršitelju izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA V ŽEJAH
16. 3. 2023 – Policisti  so v Žejah  pri Komendi obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, do katere je prišlo zaradi prekratke varnosten razdalje. Povzročitelju  je  bil  na  kraju  izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

UGRIZ PSA NA PEROVEM
16. 3. 2023 – Policisti so bili obveščeni,  da  je  na Perovem sprehajalca med sprehodom  napadel  pes na povodcu in ga telesno poškodoval. Policisti bodo zoper lastnika psa izdali plačilni nalog po zakonu o zaščiti živali.

KAZNIVO DEJANJE LAHKIH TELESNIH POŠKODB IN GROŽENJ
16. 3. 2023 – Policisti  so, kdo bi si vedel kje, saj policisti tega niso sporočili, obravnavali  kaznivo  dejanje  groženj in povzročitve lahkih telesnih  poškodb. Osumljeni je namreč z leseno palico in izrekom groženj napadel  soseda ter ga telesno poškodoval. Zoper nasilneža bo podana kazenska ovadba.

POVOŽENJE DIVJADI
16. 3. 2023 – Občan je policiste obvesti, da je med vožnjo proti Kamniku v Nevljah trčil v divjad in poškodoval vozilo. Kakšna »zverina« je vozniku prekrižala pot policisti niso sporočili, ker pa je voznik  izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu, mu je bilo izdano zgolj obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče, policisti pa so o dogodku obvestili tudi pristojno lovsko družino.

PROMETNA NESREČA V MOSTAH
17. 3. 2023 – V Mostah pri Komendi so policisti obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti. Podrobnejših okoliščin in posledic nesreče policisti niso opisali, so pa povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog.

SPOR SOSEDOV V ZGORNJEM MOTNIKU
17. 3. 2023 – Policisti so posredovali v Zgornjem Motniku, kjer sta se sprla soseda. Zakaj in na kakšen način je prišlo do spora se policistom najbrž ni dalo zapisati, so pa sporočili, da so kršitelju, kdorkoli to že je, napisali plačilni nalog.

SPOR SOSEDOV V KAMNIKU
18. 3. 2023 – Policisti so posredovali v Kamniku, kjer sta se sprla soseda ter kršitelju izdali plačilni nalog zaradi kršenja javnega reda in miru. Kako, zakaj in na kakšen način je prišlo do spora, pa policisti niso zapisali.

TATVINA DENARJA
19. 3. 2023 – Neznani storilec je v gostinskem lokalu, najbrž tudi neznanem, saj ga policisti niso navedli, izvršil tatvino menjalnega denarja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

SPOR MOŽA IN ŽENE V GODIČU
19. 3. 2023 – Policisti so posredovali v Godiču, kjer sta se sprla mož in žena. Na kraju je bil kršitelju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

POVOŽENJE DIVJADI PRI ČEŠNJICAH
19. 3. 2023 – Občan je policiste obvestil, da je na regionalni cesti, pri vožnji iz smeri Tuhinja  proti  Kamniku, izven naselja Češnjice trčil v divjad in poškodoval  vozilo. Ker je voznik  izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu, mu je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče, o dogodku pa je bila obveščena tudi pristojna lovska družina.

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve