Naslovnica / Črna kronika / Policisti prosijo za pomoč pri iskanju pobeglega voznika karavana Audi A6 grafitno sive barve

Policisti prosijo za pomoč pri iskanju pobeglega voznika karavana Audi A6 grafitno sive barve

Policisti prosijo za pomoč pri iskanju pobeglega voznika karavana Audi A6 grafitno sive barve, modelno leto izvedbe med 1999 od 2004, ki je nekaj pred 19. uro v Volčjem Potoku zbil otroka na kolesu in odpeljal naprej.

S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da policisti obravnavajo prometno nesrečo, ki se je pripetila danes okoli 18.50 ure v Volčjem potoku v bližini hišne številke 19. V nesreči je bil udeležen neznan voznik in otrok na kolesu.

Po zdaj zbranih obvestilih je znano, da je voznik vozil iz smeri Radomelj proti Kamniku in pri nepravilnem prehitevanju trčil v kolo otroka. Po trčenju je otrok padel s kolesa na travnato površino, voznik pa je odpeljal s kraja, ne da bi mu nudil pomoč. Po razpoložljivih podatkih policije naj bi otrok v nesreči utrpel lahke telesne poškodbe.

Gre za vozilo znamke Audi A6, grafitno sive barve, karavan izvedbe, modelno leto izvedbe med 1999 do 2004.

Vse, ki bi imeli koristne informacije o nesreči ali neznanem vozniku oziroma vozilu, naprošamo da to sporočijo na številko 113 ali na Postajo prometne policije Ljubljana na številko 01/583-88-20 ali pa pokličejo na anonimni telefon 080 1200.