Naslovnica / Črna kronika / Policisti še vedno iščejo z nožem oboroženega roparja
Simbolična fotografija.

Policisti še vedno iščejo z nožem oboroženega roparja

Iz Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da policisti še vedno iščejo roparja, ki je z nožem v rokah oropal prodajalno v Preserju pri Radomljah.

Kot smo že poročali, so bili policisti nekaj po 14. uri obveščeni, da je v Preserjah pri Radomljah prišlo do ropa prodajalne. Policisti so, kot so sporočili s PU Ljubljana, po sedaj zbranih obvestilih ugotovili, da je v prodajalno – po poročanju prijateljskega portala Domžalec.si naj bi šlo neuradno za prodajalno Tuš – vstopil za enkrat še neznani storilec in od prodajalke zahteval denar, pri čemer je svoje zahteve podkrepil z nožem.

Neznani ter z nožem oborožen storilec je nato sam izpulil blagajniški predal z denarjem in iz prodajalne zbežal proti parkirišču, od koder se je odpeljal z osebnim vozilom Seat Ibiza rdeče barve, ljubljanskih registrskih oznak.

V dogodku k sreči ni bil nihče poškodovan, policisti pa so nemudoma pričeli z izvajanjem aktivnosti za izsleditev in storilca, kar je, zaradi oboroženih policistov in policijskega helikopterja, precej pozornosti vzbudilo tudi med prebivalci Kamnika, Most in Komende.

Po navedbah PU Ljubljana, policisti s preiskavo kaznivega dejanja ropa nadaljujejo.