Naslovnica / NOVICE / Pomlad v srcih – dobrodelna prireditev na OŠ Stranje

Pomlad v srcih – dobrodelna prireditev na OŠ Stranje

Predzadnji dan pred prvomajskimi počitnicami je na naši šoli potekala kulturno-umetniška dobrodelna prireditev z naslov Pomlad v srcih. Vsi obiskovalci so ob vstopu v telovadnico prejeli papirnat nagelj, kot je dejal uvodoma ravnatelj Boris Jemec, stranjski nagelj, delo zlatih rok, rok naših učencev, vaših otrok in njihovih učiteljev.

pomlad_srcih101

V prvem delu prireditve so v kulturnem programu nastopili učenci matične in podružnične šole, citrar Tomaž Plahutnik ter harmonikar Marko Tomc s svojimi učenci. V drugem delu prireditve pa so obiskovalci ogledali in tudi prispevali prostovoljne darove za izdelke učencev. Vsa zbrana sredstva se bodo namenila šolskemu skladu, iz katerega se črpa pomoč tako za socialno šibke kot nadarjene ter za plačilo različnih dejavnosti na šoli. Prvi prispevek v sklad je v obliki donacije prispeval Dušan Papež iz Avtokleparstva in avtoličarstva Papež ob 30. obletnici podjetja. Kot je dejal Papež je lep sprejem dokaz, da se na šoli dela dobro, dela s srcem.

Ob zbranem znesku je ravnatelj Boris Jemec dejal, da se je ponovno pokazala in dokazala vpetost šole v okolje, kjer se nikogar ne pusti samega.

pomlad_srcih291

 

Vsem, ki ste se udeležili naše prireditve in darovali za Šolski sklad Osnovne šole Stranje se iz srca zahvaljujemo.

Učenci in učitelji OŠ Stranje

X