Naslovnica / Napovedi in obvestila / Postani prostovoljec Kamfesta 2017

Postani prostovoljec Kamfesta 2017

Festival Kamfest je bil osnovan na entuziazmu in svojih prostovoljskih korenin se drži še danes. Tako zadnja leta Kamfesta ne bi bilo brez pridnih prostovoljcev, ki festivalski ekipi pomagajo pri izvedbi in ostalih najrazličnejših nalogah. Soproducent festivala, MC Kotlovnica, tako zbira polnoletne entuziaste, ki bi organizacijski ekipi nesebično priskočili na pomoč in nam od samega začetka pripravljanja prizorišč in vse do konca festivala pomagali pri postavljanju odrov, urejanju prizorišč, čiščenju, okraševanju in še čem drugim. Festivala namreč ne bi bilo brez množice prostovoljec, ki vsako leto priskočijo na pomoč in s svojo neumornostjo in entuziazmom poskrbijo za nemoteno izvedbo.

V svoje vrste vabimo vse, ki bi želeli postati del prostovoljskega tabora in s tem obogatiti kulturno poletje Kamnika. Kot prostovoljec Kamfesta 2017:

  • skrbiš za postavitev in urejanje prizorišč
  • okrasiš in čistiš okolico festivala
  • nudiš informacije

S sodelovanjem in delom z izvrstno ekip, boš pridobil dragocene izkušnje z organizacijo dogodkov in timskim delom, stkal nova poznanstva, imel brezplačen vstop na vsa prizorišča ter združil delo z zabavo.

Za dodatne informacije ali prijavo nam pišite na info@kotlovnica.si z zadevo ”Prostovoljec – Kamfest 2017′.

Prijave polnoletnih prostovoljcev zbiramo do 1. avgusta.

KD Priden možic