Naslovnica / Napovedi in obvestila / »Povezani 2017« – naročniška akcija za nove in obstoječe uporabnike storitev KKS Kamnik

»Povezani 2017« – naročniška akcija za nove in obstoječe uporabnike storitev KKS Kamnik

KKS Kamnik novim naročnikom ob sklenitvi naročniškega razmerja z vezavo za 12 mesecev, ponuja 100% trimesečni popust na izbrane dodatne pakete.

Lokalni kabelski ponudnik KKS Kamnik, ki se od novega leta naprej ponaša tudi s prenovljeno, še preglednejšo in vsebinsko še bogatejšo spletno stranjo, je za vse nove in obstoječe naročnike pripravil naročniško akcijo »Povezani 2017«, ki novim naročnikom ob sklenitvi naročniškega razmerja z vezavo za 12 mesecev ponuja 3 mesece brezplačnih storitev, medtem ko lahko obstoječi uporabniki 100% trimesečni popust izkoristijo tudi na izbrane dodatne nove pakete.

Naročniška akcija »Povezani 2017« traja od 1.1.2017 do 31.1.2017 z možnostjo podaljšanja oziroma do preklica.

Novi, še hitrejši internetni paketi

Prenovljena spletna stran ter ugodna naročniška akcija, pa niso edina novoletna hitrost v ponudbi KKS Kamnik, saj so prenovljeni in posodobljeni tudi simpatično lokalno poimenovani internetni paketi, ki odslej ponujajo še večje hitrosti dostopa v svetovni splet.

Kako izgleda nova spletna stran, predvsem pa še več informacij in podrobnosti o podudbi storitev in ugodnostih v omrežju KKS Kamnik, pa si lahko ogledate na spletni strani: www.kks-kamnik.si

X