Naslovnica / Črna kronika / Povožena peška v Kamniku in trčenje pri Mengšu

Povožena peška v Kamniku in trčenje pri Mengšu

V dveh prometnih nesrečah sta bila poškodovana voznik kombija, ki je trčil v nasproti vozeče tovorno vozilo, ter peška, ki jo je včeraj v Kamniku, na prehodu za pešce zbil nepreviden voznik.

Trčenje pri Mengšu

V petek, 18. junija popoldne, nekaj pred 16. uro, je na regionalni cesti med Mengšem in Komendo prišlo do prometne nesreče, do katere je prišlo, ker je voznik kombija zapeljal na nasprotno stran ceste in trčil v nasproti vozeče tovorno vozilo.

Pri tem je voznik kombija ostal ukleščen v vozilu, iz katerega so ga, z nemalo truda, rešili gasilci PGD Mengeš in Kamnik.

 

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je voznik kombija v nesreči utrpel hude telesne poškodbe, vendar njegovo življenje ni ogroženo.

Povožena peška v Kamniku

V soboto, 19. junija 2021, okoli 10. ure, se je v Kamniku zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena voznik osebnega vozila in peška. Do prometne nesreče je prišlo, ker je voznik pri zavijanju desno odvzel prednost peški na prehodu za pešce.

Po podatkih Policijske uprave Ljubljana je peška utrpela lažje telesne poškodbe, policisti pa zoper voznika vodijo prekrškovni postopek.

 

Fotografije: PGD Mengeš