Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Poziv gostinskim ponudnikom za sodelovanje na legendarnih kamniških “Kul petkih”

Poziv gostinskim ponudnikom za sodelovanje na legendarnih kamniških “Kul petkih”

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik daje priložnost gostincem za sodelovanje s svojo gostinsko ponudbo na kulinaričnem festivalu KUL petek, ki se bo tudi letos odvijal vsak julijski petek v parku Evropa v centru mesta. 
Več o pogojih sodelovanja na kamniških Kul petkih najdete na povezavi:
https://visitkamnik.com/sl/razpisi

Če ste radovedni in ste ljubitelji kulinarike ter uživate v gurmanstvu, potem bodo kamniški kulinarični večeri ravno pravi za vas. Ob poletnih petkih se bo park Evropa tudi letos spremenil v udobno dnevno sobo z ležalniki, mizicami in prijetnim ambientom.

Tudi to poletje bo ob petkih zvečer zadišalo iz parka Evrope, zato vas vabimo k oddaji vaše gostinske ponudbe, ki jo bo lepo zaokrožila glasba različnih žanrov in prijetno zapolnila staro mestno jedro Kamnika. Vrhunska kulinarika pa je močno povezana tudi z ambientom, v katerem je hrana postrežena. Tako kulinarične večere v Parku Evropa vsako leto spremlja dobra glasba. Kvalitetna hrana in pijača, postrežena v takšnem okolju, je zagotovo še bolj okusna in prijetna, saj je tako vzdušje za obiskovalce popolno.

 

Tako je prireditev KUL(inarični) petek vsako leto vedno bolje obiskana. Še posebno v času po strogih ukrepih, ljudje še bolj cenimo druženje ob dobri hrani, pijači in glasbi, zato si organizator nadeja lepo število obiskovalcev.

Zavod za turizem, šport in kulturo Kamnik