Naslovnica / NOVICE / Prednovoletno dogajanje v Kamniku je v polnem teku

Prednovoletno dogajanje v Kamniku je v polnem teku

Le nekaj dni nas še loči od novega leta, to pa je moč opaziti tudi v centru Kamnika, kjer se proti večeru pridno zbira množica željna glasne glasbe.

Včeraj se je dogajanje pričelo že ob šesti uri zvečer, kjer so najmlajši prišli na svoj račun še zadnjič letos v sklopu Pravljičnega Kamnika. Zabavala jih je Čupakabra, ki je z Lučko Zlatoprst iskala svetlobo, katera je izginila iz obličja sveta.

Skupaj z otroci je odkrila premetenega škrata in čarovnika, ki sta zbrane presenetila z ognjenim nastopom. Lučka je nato ugotovila, da bo s pomočjo otrok vrnila sonce, vendar le, če bodo pogledali v svoje srce.

Spektakularna predstava, napolnjena z ognjem in adrenalinom je očarala tako malčke kakor tudi njihove starše, Čupakabra pa je pokazala, da resnično obvlada rokovanje z ognjem.

Starši so imeli po koncu predstave pol ure časa, da spravijo otroke spat, saj se je ob sedmih pričel koncert vsem poznane skupine Rok’n’band. Množica, zbrana pod odrom na Glavnem trgu je skupaj z Rokovci pela in plesala, saj so igrali ne le svoje največje hite, temveč najbolj udarno in poznano glasbo s celega sveta.

Koncertno dogajanje je tako z včerajšnjim nastopom odprto, danes pa vas na Glavnem trgu zvečer čakajo mladi Matter in Koala Voice.