Naslovnica / LOKALNA POLITIKA / Lokalne volitve 2014 / Predstavitev županskega kandidata Dušana Papeža in njegove liste na Glavnem trgu

Predstavitev županskega kandidata Dušana Papeža in njegove liste na Glavnem trgu

 

papez_shod_glavni trgVolilna kampanja se počasi izteka in županski kandidati ter liste bodo lahko volilce nagovarjali samo še jutri.

Veliko finalno predstavitev volilcem, ki bi se lahko suvereno kosala tudi z manjšo veselico, so na polnem Glavnem trgu pripravili tudi županski kandidat Dušan Papež ter njegova svetniška lista.

Vzdušje je bilo prav veselo. Govori so bili samozavestni, vzneseni, polni vzpodbudnih in optimističnih besed o medsebojnem sodelovanju ter tudi o skorajšnji zmagi na volitvah. Vse skupaj je popestril bogat glasbeni program, ni manjkalo ne hrane, ne pijače, najbolj zanimiv, pa je bil vrhunec prireditve, ko so se županski kandidat in kandidati za svetnike, pod odrom prijeli za roke in skupaj s pevko Branko Božič zapeli pesem.

Simpatično, vsekakor pa manj togo in bolj sproščeno kot nedaleč stran, kjer je drug županski kandidat gostil predsednika največje stranke.