Naslovnica / PODJETNIŠTVO IN TURIZEM / Prenovljeni Blues Bar napoveduje pestro dogajanje

Prenovljeni Blues Bar napoveduje pestro dogajanje

Včeraj zvečer se je v Blues Baru pri glavni kamniški avtobusni postaji odvilo slovesno odprtje nedavno tega povsem prenovljenega lokala, ki se odslej ponaša s svežo, moderno podobo, obenem pa je s preureditvijo postal celo nekoliko prostornejši.

Blues Bar je svojo prenovljeno podobo svojim gostom resda pokazal že v času festivala Kamfest, ko je, po krajšem zaprtju, ki so ga zahtevala temeljita prenovitvena dela, ponovno odprl svoja vrata. Ker pa so tovrstne stvari kot nalašč tudi za vsaj prijetno, prijateljsko druženje, če že ne kar proslavo, je lastnik lokala Jani Balantič s svojo ekipo pripravil še uradno in nekoliko bolj slovesno odprtje lokala, na katerem se je, po projekciji poteka obnove, zahvalil vsem, ki so kakorkoli sodelovali in pomagali pri njegovi obnovi.

Osvežitev in prenova lokala, ki je bilo že v preteklosti pogosto prizorišče najrazličnejšega dogajanja in prireditev, spomnimo se samo koncertov in kamniškega festivala blues glasbe, pa ni pomembna zgolj za lastnike lokala in njihove goste, ampak, spričo svoje lokacije ob glavni kamniški avtobusni postaji, kjer med prvimi pozdravi tudi tuje goste, ki v vse večjem številu Kamnik obiščejo z avtobusi, dobrodošlo prispeva tudi k celostni podobi našega mesta in njegove turistične ponudbe.

Sinočnje slovesno odprtje je potekalo v umirjenem vzdušju ob pogostitvi in sproščenem prijateljskem druženju, ki so ga, s kratkim pevskim presenečenjem oz. nekakšno spontano vajo, popestrili tudi Janijevi prijatelji oz. pogosti gostje lokala, klapa Mali grad, ki se pripravlja na skorajšnje praznovanje 15. letnice svojega delovanja.

Povsem drugače, bolj živo in na poskok, pa bo zagotovo že prihodnji konec tedna, ko bodo v Blues Baru, v petek, 7. 9. 2018, najprej nastopili člani zasedbe Double Trouble, v soboto, 8.9.2018, pa še novopečena zasedba Mamut ter ponovno oživljeni kamniški rockerji Arche, ki imajo v Blues Baru nekako tudi svoj domicil, o čemer priča tudi priložnostna, če ne že kar stalna razstava, ki si jo je moč ogledati na stenah prav prijetno (pre)urejenega lokala.