Naslovnica / Napovedi in obvestila / Prihaja sankaški vikend na Veliki planini!

Prihaja sankaški vikend na Veliki planini!

Pogled na zasneženo pokrajino jemlje dih, pastirska vas pokrita z belo, snežno odejo kar vabi na sprehod po zimski idili.

Odlična ideja za skok nad megleno kotlino je pobeg na Veliko planino. Nihalka obratuje vsak dan, sedežnica pa od petka do nedelje. Snega je več kot dovolj za vragolije na snežni odeji!

Žal smučišča ter sankališča uradno še ne odpiramo, saj ponekod še manjka nekaj centimetrov, zato pa neučakanim ter družina nudimo posebno ugodnost, ki se jo splača izkoristiti!

Za vse, ki boste na blagajno prišli s sanmi bomo ob nakupu vozovnice za nihalko in sedežnico priznali neomejeno število voženj s sedežnico!

Če svojih sani nimaš, pa si jih izposodiš tudi pri nas na spodnji blagajni nihalke!

SANKAŠKI VIKEND prinaša ugodnosti – vsem tistim, ki boste na blagajni prišli s sankami ter kupili vozovnico za nihalko&sedežnico, bomo tisti dan priznali neomejeno ševilo voženj s sedežnico!

Objavi svojo zimsko fotko Velike planine  na instagramu, označi hastag #velikaplanina, in najlepše fotke bomo delili na našem na instagram profilu @velika_planina.

Vikend napoved je sončna, zato obiščete Veliko planino in uživajte na snegu!

Družinske vozovnice za dva odrasla ter do 4 otroke že od 30,00 € dalje!

Želiš preživeti vikend na Veliki planini? Se zjutraj zbuditi v prečudovit pogled na pobeljeno, pravljično Veliko planino? Piši nam na booking@velikaplanina.si in rezerviraj kočo!

Vozni red & ostale informacije so le KLIK stran!