Naslovnica / Napovedi in obvestila / Mobilni cenilni enoti v Komendi in Žalcu

Mobilni cenilni enoti v Komendi in Žalcu

Za hitrejši ogled in cenitev avtomobilskih škod v primeru naravnih nesreč

Da bi zavarovancem poenostavili postopek reševanja škodnih zahtevkov, bo Zavarovalnica Triglav na območu Komende in Žalca, kjer je bilo škod več, v prihodnjih dneh postavila tudi mobilni cenilni enoti.

V Zavarovalnici Triglav bodo po neurju s točo, ki je povzročilo večjo škodo na območju Komende, Kamnika in Žalca, s postavitvijo mobilnih cenilnih enot zagotovili dodatne prostore za ogled in cenitev poškodb na osebnih vozilih. Mobilni cenilni enoti, ki bosta z delom pričeli v ponedeljek, 16. 8. 2021, bosta postavljeni ob hipodromu v Komendi (na Glavarjevi cesti 98 v Komendi) in na parkirišču pri Hotelu Žalec (na Mestnem trgu 2 v Žalcu). Za obisk mobilne poslovalnice in cenitev škode na vozilu se stranke lahko naročijo ob prijavi škode na daljavo.

Po ujmi, ki je minuli teden povzročila več škod na območjih Kamnika, Komende in Žalca, bodo v Zavarovalnici Triglav postavili mobilni cenilni enoti. Z njima bodo zavarovancem omogočili, da cenitev škode na vozilih opravijo v bližini doma, kjer so nastale ekstremne vremenske razmere. Stranke, ki so škodo v preteklih dneh že prijavile, bodo k obisku mobilne cenilne enote po telefonu povabili predstavniki zavarovalnice. Zavarovance, ki škode še niso prijavili, pa spodbujajo k prijavi na daljavo. Zavarovanci bodo termin ogleda, ki bo rezerviran izključno zanje, prejeli šele po prijavi škode.

Hitra in strokovna storitev

Mobilne cenilne enote so opremljene z vso potrebno infrastrukturo za opravljanje cenitev avtomobilskih škod. Omogočajo hitro in kakovostno storitev, preprosto naročanje in obisk brez čakanja v vrsti. »V Zavarovalnici Triglav se zavedamo, kako pomembna je hitra in učinkovita storitev, še posebej ob nastopu škodnih dogodkov. Zato z mobilnimi cenilnimi enotami strankam omogočamo, da ogled škode na vozilu opravijo v bližini doma in ob v naprej dogovorjenem terminu,« je povedal Boris Kuhelj, direktor škodnega centra v Zavarovalnici Triglav.

Postopek prijave škode

Zavarovanci lahko škodo prijavijo na spletni strani Triglav.si ali preko mobilne aplikacije Triglav asistenca, ki si jo lahko brezplačno namestijo v spletnih trgovinah Apple App Store in Google Play. Na voljo sta jim tudi digitalna poslovalnica i.triglav  in  24-urna dežurna brezplačna telefonska številka 080 555 555. Škodo lahko prijavijo tudi na kateremkoli predstavništvu ali območni enoti Zavarovalnice Triglav. Za pomoč pri oddaji škodnega zahtevka se lahko oškodovanci vedno obrnejo tudi na svojega zastopnika.

Ob prijavi škode naj zavarovanci upoštevajo naslednje korake:

  • Pred prijavo naj preverijo kritja na svojih zavarovalnih policah.
  • Če je varno in mogoče, naj posnamejo nekaj fotografij, ki naj čim natančneje prikazujejo škodo. Zavarovanci naj, če je le mogoče, shranijo poškodovane predmete, dokler se s predstavnikom zavarovalnice ne dogovorijo o nadaljnjem poteku reševanja škodnega zahtevka.
  • Pri oddaji prijave naj poškodovane stvari čim natančneje navedejo, priložijo morebitne fotografije ter pripišejo tudi telefonsko številko in številko transakcijskega računa, kamor lahko zavarovalnica nakaže zavarovalnino.

Z oddajo prijave zavarovancem ni treba hiteti. Kljub temu, da za prijavo škode velja tridnevni rok po njenem nastanku, zavarovalnica v primeru tovrstnih dogodkov upošteva tudi kasnejše prijave.

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve