Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča: Povožen pešec v Mekinjah

Prometna nesreča: Povožen pešec v Mekinjah

Nekaj pred 19. uro je v Mekinjah, nedaleč stran od tamkajšnje podružnične šole, prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil poškodovan mlajši pešec, ki ga je z osebnim vozilom zbil voznik srednjih let.

Do nesreče naj bi po prvih, še neuradnih podatkih prišlo, ko je stanovalec ene izmed stanovanjskih hiš v neposredni bližini, po Cesti treh talcev oz. iz smeri Jeranovega, pripeljal proti Cankarjevi cesti, pri tem pa zbil pešca.

Na prizorišču prometne nesreče so, razen policistov, posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali prizorišče prometne nesreče in poškodovanemu pešcu nudili prvo pomoč ter ga v nadaljnjo oskrbo predali reševalni ekipi NMP Domžale, ki je pešca z reševalnim vozilom prepeljala na nadaljnje zdravljenje in diagnostiko v Ljubljano.

Po prvih informacijah naj bi pešec ne utrpel hujših poškodb, policisti pa z voznikom osebnega vozila, ki se je po nesreči zaprl v stanovanje, postopek še opravljajo, zato bo več informacij o nesreči oz. okoliščinah, ki so privedle do nesreče, znanih šele, ko policisti dokončajo svoje delo.