Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča s pobegom: Od zadaj močno zadel vozilo pred seboj in pobegnil s kraja nezgode

Prometna nesreča s pobegom: Od zadaj močno zadel vozilo pred seboj in pobegnil s kraja nezgode

Ob smodnišničnem zidu, na regionalni cesti med Stranjami in Kamnikom, je nekaj pred 11. uro prišlo do prometne nezgode v kateri je, zaenkrat še neznani voznik, od zadaj močno zadel pred seboj vozeče vozilo, nato pa s kraja nesreče pobegnil, ne da bi nudil podatke ali pomoč.

Do nesreče je prišlo ob zidu nekdanje smodnišnice, ko je voznik večjega osebnega vozila (po vsej verjetnosti karavana) sive oz. srebrne barve, z veliko hitrostjo trčil v zadnji del pred seboj vozečega vozila znamke Renault Clijo, ki je nato obstalo nekaj deset metrov nižje od mesta nesreče.

Reakcija povzročitelja nesreče pa je bila po trčenju precej nenavadna, saj je potem, ko lažje poškodovan voznik Clia izstopil iz avta, povzročitelj svoje, prav tako precej poškodovano vozilo, na cesti obrnil in odpeljal nazaj v smeri proti Stranjam, pri tem pa na cesti za seboj puščal sled motornih tekočin ter, vse do Srednjih vrat, če ne celo še nekoliko dlje, izgubljal poškodovane avtomobilske dele ter tudi registrsko tablico vozila.

Pobegli voznik je med begom izgubil tudi registrsko tablico vozila.

Policisti še zbirajo informacije in raziskujejo okoliščine prometne nesreče, z iskanjem povzročitelja, ki je med begom izgubil tudi registrsko tablico vozila, najbrž ne bodo imeli preveč dela, bržčas pa bo najbrž še najbolje, če se povzročitelj nesreče policistom nemudoma javi kar sam.

Sledi, ki jih je ob obračanju za seboj pustil pobegli voznik.

Voznik Clia je bil v prometni nezgodi, k sreči, le lažje poškodovan.