Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča: Trk avta in motorja na Kranjski cesti

Prometna nesreča: Trk avta in motorja na Kranjski cesti

Na Kranjski cesti v Kamniku je nekaj po 11. uri prišlo do prometne nesreče v kateri se je poškodoval motorist.

O prometni nesreči na Kranjski cesti, v kateri je prišlo do trka osebnega vozila in motornega kolesa, so bile kamniške urgentne službe obveščene ob 11:08.

Kot so nam sporočili s Policijske uprave Ljubljana, so po do sedaj zbranih obvestilih policisti ugotovili, da je do nesreče prišlo zaradi domnevnega izsiljevanja prednosti voznika osebnega vozila, ki je posledično potrovalo trku z voznikom motornega kolesa, ki je v nesreči utrpel lažje telesne poškodbe.

Na prizorišču so, razen policistov in reševalcev, posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so zavarovali kraj nesreče, na motorju odklopili akumulator ter reševalcem pomagali pri prenosu poškodovane osebe.

Poškodovanega motorista so oskrbeli reševalci NMP Kamnik, ki so ponesrečenca z reševalnim vozilom odpeljali na nadaljnjo diagnostiko in zdravljenje v UKC Ljubljana, policisti pa so povzročitelju nesreče izdali plačilni nalog.

Naj ob tem dodamo, da je v dopoldanskih urah do manjše prometne nezgode prišlo tudi v središču Kamnika, in sicer znova na nagajivo muhastem potopnem količku na Šutni, na katerem je bridki konec, kot so nam sporočili bralci, tokrat storil izpušni lonec novega, kdo ve že katerega nasedlega vozila.

Vse pa kaže, da bo današnji dan za kamniške policiste, reševalce in gasilce zelo naporen, saj so se morali, nekaj pred 14. uro znova podati na teren, in sicer na cesto od Golic proti Menini planini, kjer je vozilo zletelo s ceste in se naslonilo na drevo, poškodovana oseba izven vozila, pa naj bi grozila s samomorom. O intervenciji bomo poročali takoj, ko zberemo oz. prejmemo vse podatke.