Naslovnica / Črna kronika / Prometna nesreča: Z avtom pristal na strehi v jarku

Prometna nesreča: Z avtom pristal na strehi v jarku

20-letni voznik osebnega vozila, ki se je s Peugeotom 206 prevrnil v obcestni jarek je še pred prihodom gasilcev in policistov zapustil kraj nesreče.

Včeraj zvečer, okrog 20:30, se je na cesti Volčji Potok – Radomlje zgodila prometna nezgoda v kateri se je poškodoval 20-letni voznik vozila Peugeot 206, ki je, po podatkih PU Ljubljana, pri vožnji iz smeri Kamnika proti Radomljam, zaradi vožnje preblizu desnega roba, zapeljal izven cestišča, pri čemer se je vozilo prevrnilo in pristalo na strehi v obcestnem jarku.

Voznik, ki je bil v avtu sam, je še pred prihodom policistov in gasilcev zapustil prizorišče nesreče ter poiskal zdravniško pomoč na Urgentnem bloku Univerzitetnega kliničnega centra v Ljubljani. Zoper voznika je bil odrejen strokovni pregled, policisti pa nadaljujejo preiskavo in bodo, po vseh znanih rezultatih, zoper voznika ustrezno ukrepali.

Na prizorišču nesreče so posredovali tudi gasilci PGD Kamnik, ki so poskrbeli za zavarovanje prizorišča nesreče, na vozilu odklopili akumulator ter poskrbeli za dvig vozila iz jarka.