Naslovnica / ŠPORT / Prvi spominski turnir Mihe Robiča

Prvi spominski turnir Mihe Robiča

V spomin na tragično preminulega Miho Robiča se je na Duplici odvil prvi spominski turnir v malem nogometu.

24. septembra 2022 je minilo leto dni od tragične našega nesreče Mihe Robiča, zato smo v njegov spomin organizirali turnir v malem nogometu.

Turnirja, ki je potekal na športnem igrišču OŠ Marije Vere se je udeležilo veliko igralcev in prijateljev, s katerimi smo uspeli narediti lep in dobro obiskan dogodek, na katerem so številni obiskovalci lahko uživali v mojstrovinah nogometašev.

Odigrala se je tudi revialna tekma, ki je imela močan čustveni naboj, saj so na njem skupaj zaigrali fantje, ki so zastopal barve NK Olimpija in kar nekaj trenerjev, ki so takrat branili zeleno barvo.

 

Spominski turnir je imel tudi dobrodelno noto, saj smo na njem zbirali denar za prehrano otrok na OŠ Marije Vere, ki nam je, poleg pokroviteljev in vseh, ki so nam pomagali pri organizaciji, dogodek na svojem igrišču tudi omogočila, saj je bil Miha njihov učenec.

Zato bi se radi najlepše zahvalili županu, ravnatelju OŠ Marije Vere, gasilcem PGD Duplica, kamniškim policistom ti vsem Mihovim prijateljem saj brez njih tako lepega dogodka zagotovo ne bi mogli izpeljati.

Zahvaljujemo pa se tudi vsem sponzorjem in obiskovalcem, zaradi katerih bo turnir postal tradicionalen in še boljši, tako da bo naš Miha, tam daleč za mavrico, zagotovo ponosen.

Tisočkrat hvala!

Luka, Petra in Jože Robič