Naslovnica / NOVICE / Prvo delovno srečanje AMD društev gorenjske regije v Kamniku

Prvo delovno srečanje AMD društev gorenjske regije v Kamniku

V prejšnjem tednu so se predstavniki avto-moto društev gorenjske regije, ki delujejo v okviru Avto-moto zveze Slovenije, v prostorih AMD Kamnik srečali z vodstvom krovne organizacije.

Na prvem tovrstnem delovnem srečanju so se predstavniki krajevnih društev iz občin gorenjske regije srečali z ožjim vodstvom Avto-moto zveze Slovenije in se seznanili s številnimi aktivnostmi ter novostmi, ki jih svojim članom ponuja in pripravlja AMZS.

Ker pa so tovrstna srečanja namenjena predvsem še boljšemu povezovanju, sodelovanju in izmenjavi mnenj, je vodstvo AMZS je s precejšnjim zanimanjem prisluhnilo pobudam in predlogom ter tudi težavam, s katerimi se srečujejo posamezna avto-moto društva v gorenjski regiji. Nekatera, kot so denimo AMD Kamnik, Šenčur in Radovljica, so namreč zelo aktivna, medtem ko se nekatera posamezna lokalna društva, iz različnih razlogov, komajda še delujejo oz. obstajajo.

 

Vsi skupaj so bili enotnega mnenja, da so lokalna društva še vedno zelo pomemben, če ne celo najpomembnejši del osrednje slovenske avto-moto zveze, zaradi česar jim je potrebno v prihodnje nameniti več pozornosti in pomoči, hkrati pa, vsaj na območju najbolj aktivnih društev, proučiti možnosti za izboljšanje dostopnosti storitev in ugodnosti članom AMZS.

Razen omenjenega je beseda nanesla tudi na napovedane spremembe glede podaljševanja veljavnosti vozniških dovoljen za starejše voznike, možnostih za uvedbo članskih tehničnih pregledov na Kamniškem in še čem.

Prijetno delovno srečanje v Kamniku, ki zagotovo ni zadnje, kajti nedavno tega je koordinacijo med avto-moto društvi gorenjske regije prevzel Emil Grzinčič, nadvse zagnani predsednik AMD Kamnik ter član upravnega odbora AMZS, se je nadaljevalo z ogledom skulpture mamuta, najnovejše kamniške zanimivosti.

Ker pa kamniško avto-moto društvo, katerega člane bo ta vikend moč srečati tudi na tradicionalnem sejmu v Komendi, ne slovi zgolj po svojih številnih aktivnostih, ampak tudi po gostoljubnosti, se je srečanje zaključilo s skupnim kosilom.

 

 

Portal Kamnik.info za svoje delovanje uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti strani. S klikom na »Sprejmi piškotke« dovoljujete uporabo vseh piškotkov. Piškotke za posamezne namene lahko izberete in urejate s klikom na »Nastavitve«.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Nastavitev piškotkov

Spletno mesto uporablja piškotke za izboljšanje vaše izkušnje med krmarjenjem po spletnem mestu. Od tega so piškotki, ki so razvrščeni glede na namen, shranjeni v vašem brskalniku, saj pripomorejo k boljšemu delovanju osnovnih funkcionalnosti spletnega mesta. Uporabljamo tudi piškotke tretjih oseb oz. zunanjih partnerjev, kot so denimo Google ter družabnih omrežji, kot je Facebook. Ti piškotki nam pomagajo pri vodenju statistike obiska in oglaševanja. Omenjeni piškotki bodo shranjeni v vašem brskalniku samo z vašim soglasjem. Piškotke lahko tudi onemogočite, kar pa lahko vpliva na delovanje oz. izgled same strani.

Piškotki, ki so nujno potrebni za pravilno delovanje spletne strani. Teh piškotkov ni mogoče zavrniti.

Nujni piškotki
Za nemoteno delovanje portala uporabljamo sledeče nujne piškotke:
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Save
Shrani nastavitve